K: Taga diffri luku mitte rakendumine? - Korras!
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
K: Taga diffri luku mitte rakendumine? - Korras!
Mure järgmine, et nende suurte lumehangedega ja hädaliste väljasikutamistega tekkis vajadus sisselülitada ka tagumine differentsiaali lukusti, kuid see jäi anult vilkuma, s.t. vist ei rakendunud? Käitusin järgmiselt: kuna tegu autom. kastiga, siis lülitasin N peale, seejärel lukustasin keskdiferentsiaali ja seejärel üritasin nupust ka tagadiffri lukku, mis jäigi siis ainult vilkuma. Kas toimisin õieti? Keskdiff. lukustus korralikult ja märgutuli jäi põlema. Mainin ka ära, et proovisin neid lukke nii kiirusel 2 ja L ning R...ikka ainult vilgub. Kuna see tagadiff. lukk on nupust, seega elektriline, äkki mingi sealne pull? Mainin ära ka, et süüte sisse keeramisel näiteks see märgutuli põleb, mitte ei vilgu. Või on see tagumine lukk mõeldud ainult koos aeglase neliveoga?
Ahjaa...autoks Pajero 2,8TD autom. `96a.
Tänud ette teadjamatele.
Tiit.
Ahjaa...autoks Pajero 2,8TD autom. `96a.
Tänud ette teadjamatele.
Tiit.
Viimati muutis TiitR, K Nov 26, 2008 2:40 pm, muudetud 2 korda kokku.
Re: K: Taga diffri luku mitte rakendumine? - Korras!
Tervist
Kasutaks natuke võõrast teemat ära. Nimelt 2004a l200, esisild toimib normaalselt aga tagadifri tuli jääb ainult vilkuma, olen proovinud igas asendis, seistes, sõites edasi tagasi. Aga vilkuma ta jääb.
Kui süüde sisse keerata kas siis peaks saama kuulata seda kompressorit mis seda lülitab?
Kuda kontrollida seda lsd varianti? Olen aru saanud et on lukuga lsd ja muidu sillad?
Kust saan õige info mis võiks olla uus õli tagasillas. Poes sügati aint kukalt.
Kasutaks natuke võõrast teemat ära. Nimelt 2004a l200, esisild toimib normaalselt aga tagadifri tuli jääb ainult vilkuma, olen proovinud igas asendis, seistes, sõites edasi tagasi. Aga vilkuma ta jääb.
Kui süüde sisse keerata kas siis peaks saama kuulata seda kompressorit mis seda lülitab?
Kuda kontrollida seda lsd varianti? Olen aru saanud et on lukuga lsd ja muidu sillad?
Ls200 2004a. 2,5 TD
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Millise lukuga see konkreetne masin siis on?Kas armatuuris on tagasilla lukstamise lüliti?Pohl kirjutas:Tervist
Kompressor asub L-200 tagasilla kohal raami küljes.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Armatuuris tagasilla lukusti lüliti olemas.
Ls200 2004a. 2,5 TD
Kohe ei lülitu lukusti peaaegu mitte kunagi, tuleb natuke edasi tagasi vaikselt sõita ja pisut keerata , et rattad erineva kiirusega liiguks. Nii on mul see asi paar aastat toiminud. Vahest kulub lukku sisse või välja lülitamiseks minut või rohkem. Mida vähem kasutad seda kehvemini lülitub. Eriti raskelt lülitub kui juba kinni oled.
Kompressor undba kui vajutada lülitit, kuid tuli jääb endiselt vilkuma. Tagasilla küljes neid voolikuid sakutades tundub, et ei ole nagu pragusid sees. Auto ls alles 110 000km, ei tahaks uskuda et sild juba õhtul on. Kas võib olla diffri mitte töötamine tingitud vanast/valest õlist?
Endiselt küsimus mis õli sisse kallata?
Aitäh
Aitäh
Ls200 2004a. 2,5 TD
- TiitR
- I live off from the mud
No kas see jutt L200 kohta ei kehti? Pajerol vähemalt niimoodi toimiski ainultPohl kirjutas:Kompressor undba kui vajutada lülitit, kuid tuli jääb endiselt vilkuma. Tagasilla küljes neid voolikuid sakutades tundub, et ei ole nagu pragusid sees. Auto ls alles 110 000km, ei tahaks uskuda et sild juba õhtul on. Kas võib olla diffri mitte töötamine tingitud vanast/valest õlist?
Aitäh

aymur kirjutas:tagumine differ lukustub ainult koos aeglustiga,kui aeglustit sees pole differ ei tööta ja reeglina kui tuluke jääb armatuuris vilkuma sis ikkagi veoskeemid ei tööta.
See jutt peaks ikka ka l200 puhul kehtima.
Ls200 2004a. 2,5 TD