Navara D22
Moderaatorid: jr, Moderators
Navara D22
Tere.Parandatagu mind,kui eksin,aga minu arust ei tohiks väljalülitatud nelikveo puhul esimene kardaan ja veovõllid liikuda.Minul aga liiguvad.Peale nelikveo väljalülitamist olen ka tagurdanud,et automaatsed rummulukud lahti tuleksid.Muidu esisild toimetab normaalselt,st.veab,kui on 4wd ja ei vea,kui on2wd.Kas on viga rummulukkudes,et ei tule teised lahti,mida sel juhul ette võtta?Või hoopis vahekast veab mingil põhjusel esimest kardaani kaasa?
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Keefir, keefir, endal olnud d22 2003a. ja d40 2005a., nendel polnud mingeid lukke tehase poolt.MahviaDeTyrk kirjutas:http://www.maasturid.ee/index.php?page= ... t&Itemid=6
Mis need teie meelest on ? - keefir vä
Vanematel mudelitel olen näinud rummulukke, võibolla siis lisavarustus või ise installitud.
siin vist mingi totaalne möödarääkimine.
ir see et sinu masinatel pole rummulukkusid olnud, ei tähenda, et neid ühelgi navaral ei ole tehasest peale pandud.
Kas nad on või ei ole, siis nende olemasolu ja töö kõlbulikkust saab suht lihtsalt kindlaks teha.
Kui masinal rummulukud olemas ja töökorras, siis ei jookse esikardaan kaasa.
Best
Tony
ir see et sinu masinatel pole rummulukkusid olnud, ei tähenda, et neid ühelgi navaral ei ole tehasest peale pandud.
Kas nad on või ei ole, siis nende olemasolu ja töö kõlbulikkust saab suht lihtsalt kindlaks teha.
Kui masinal rummulukud olemas ja töökorras, siis ei jookse esikardaan kaasa.
Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3