svatski kirjutas:super närvidega autoostja see Juhanionu minul viskas küll see MVS auto müügimees tõsiselt üle. rahvuselt tõenäoliselt mingi mustlase-venelase-juudi hübriid. Isegi sõita ei lubatud mul, kui tahtsin aeglustiga parema jala sirgeks lükata võeti auto ja pargiti rivipeale ära. Üldse väga eemale tõukav ja ebameeldiv suhtumine on seal klientidesse. Soovitan soojalt eemale hoida.
aga edu siis avastamisel

Jah. MVS autoaiale reklaami ei ole tehtud ei varem ega tee ka mina, mitte mingil juhul! Kui poleks olnud poolkõva plaani justnimelt see masin hoovi sõidutada, oleks samuti paar vandesõna valjult teele lasknud ja ära kõndinud kätega vehkides, sülitades ja ropendades (viisakas eestlane niimoodi muidugi ei tee, aga no et sobiks teemasse)
Aeglusti läks tegelikult ilma probleemideta seistes, N käigu peal sisse mul, ei oska ütelda, mis seal platsil oli. Sõitis, ei krigisenud, täpsemad diagnoosid jätab hilisemaks spetsialistidele.
Ülevaatusel öeldi auto all vaadates, et üllatavalt heas korras, probleeme pole ja kui korralikult mingite nublude alla määret panna vms, siis enne viit aastat ehk küll muret ei tule. Ainsaks probleemiks oli mingi nipli alt nirisev vedelik (tsiteerin: "paremal ees suppordil õhutusnippel lekib"), mille lahendamiseks tuleb ülevaataja sõnul see kas ise kinni keerata või siis halval juhul välja vahetada. Igatahes väidetavalt pisiprobleem.
Kuid tagatipuks avastasin just detaili, millele eelnevalt ei osanud kordagi mõelda autos nuppe näppides, kuna see tuleb alles sõites meelde - raadio sisse lülitamine. ENTER CODE. proovin 1234, tuleb REPEAT. Have no idea!
Eks lähen homme maid jagama. Loodetavasti on see kood müüjal ikka olemas...
Kui peaks juhtuma, et EI ole - on kellelgi kogemusi-kommentaare?
Muud väiksemat mõõtu elektroonilised-mehhaanilised seadmed olen suutnud siiani vähemalt korra lahti võtta ja kokku panna ja vahel selle käigus ka toimimist parandada. Näis, mis sellega kahetonnisega saab