Mugav peredziip - Jeep GC või midagi muud?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Ojala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Ojala »

svatski kirjutas: To Landy: LandRoverit soovita ikka rohkem neile kellel pole rahaga suurt midagist peale hakata peale remontimise ja asfaldit mööda sõitmise.
Mina tean seda et nii kaua kui mina olen Land Roveriga sõitnud siis tean mehi kes remondib sama palju Jeepi kui mina LR-i, kui aus olla siis mõni Jeebi mees vahetab isegi mootoreid. Teel on on mõlemad sama palju.
Olen näinu rohkem lagunemas Jeepe kui LR-e
TR 3
Kalamees
Fitting 44"

Võromaa metsade ahel

Postitus Postitas Kalamees »

Paljud unustavad ära et asustus tihedus seal mitu korda hõredam ja tööjõulisi inimesi vähem kordades kui põhjapool. Vastavalt sellele ka need varuosa kauplused ja teenindused Võrus. Missios ka keegi pidi mootoreid remontima.
Nooremat hakkajat rahvast väga vähe. On mingitele töödele (niita, ehitada, puid lõhkuda jne.) abilist vaja, probleem nii ajas kui ka hinnas. 100 eeku tund.
Ma olen Rakverest töömehi kaasa võtnud metsakoristusele. 3 korda odavam tuleb.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

4.7 V8 190kw Grand võtab maanteel 10-12 ja linnas 18-20 normaalselt sõites originaalrehviga. Juhitavus on normaalne(2x talasild), vedrustus originaalis pehme ja mugav. Seda saab aftermarket juppidega ka pigem jäigaks ajada. Varuosade saadavus on hea ja hinnad ka maasturi kohta pigem odavad. Kasutatud varuosi on samuti saada. Mingi diiselmootori, tekstiiltaburettide ja manuaalkastiga LR on kindlasti täitsa teise suunitlusega kui v8 aut ja täislaks Jeep. Võrrelda võiks pigem RR v8, aga selle töökindluse ja odavate igas keldripoes leiduvate varuosade kohta oskab ehk keegi teine pajatada.
Kes siin tööjõupuudusest, autode pooleks vintsimisest ja vallatutest kurvidest kirjutasid, siis jah... :cheers
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

FlammablE kirjutas:Mingi diiselmootori, tekstiiltaburettide ja manuaalkastiga LR on kindlasti täitsa teise suunitlusega kui v8 aut ja täislaks Jeep.
Spetsialistid...

Sorry, juhanionu, pead vist uue teema tegema. palvega, et sinna igast saasta ei kirjutataks.

Magage hästi, noored kotkad.
Disco I ES
svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

Ojala kirjutas:
svatski kirjutas: To Landy: LandRoverit soovita ikka rohkem neile kellel pole rahaga suurt midagist peale hakata peale remontimise ja asfaldit mööda sõitmise.
Mina tean seda et nii kaua kui mina olen Land Roveriga sõitnud siis tean mehi kes remondib sama palju Jeepi kui mina LR-i, kui aus olla siis mõni Jeebi mees vahetab isegi mootoreid. Teel on on mõlemad sama palju.
Olen näinu rohkem lagunemas Jeepe kui LR-e
:D võrdlus 2000 a ja alla 200000 sõitnud LandRoveri ja 1994 a 400000 Grand Chero vahel ütles juba kõik :D
enam pole vist midagi vaielda

ps pole veel kohanud LandRoverit mis oleks üle 300000 sõitnud :shock:

iga viie remontimist vajava Land Roveri (valdavalt 97a ja edasi) tuleb meie juurde umbes 1 Jeep (90 ja edasi)
Mihkel
Andrus Michelis
Rock Crawler

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Jaapani autode promomiseks, või nii..

ps pole veel kohanud LandRoverit mis oleks üle 300000 sõitnud

Tean 76 kw Navarat, mis on sõitnud üle 500000. Kui kasutajale töö juurest uuta autot pakuti, siis ta keeldus. Ütles, et siis võtab uue, kui see lagunema hakkab. Et uuel jälle valva kriime ja plaste, et tal vaja rahulikult jahis käia. :D
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
Ojala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Ojala »

svatski kirjutas:
:D võrdlus 2000 a ja alla 200000 sõitnud LandRoveri ja 1994 a 400000 Grand Chero vahel ütles juba kõik :D
Mina tean et su autol on spidomeeter kinni ültse jooksnud :):) ei tööta vist väga
TR 3
juhanionu
Rookie

tehtud

Postitus Postitas juhanionu »

Nojah, kui kellegi huvi, siis võib seda teemat jätkata vahetuskauba pakkumisena, sest olen tänasest grand cherokee 5.2 omanik. Soovin endale lõbusat GC avastamist suve jooksul ja teile rahulikku meelt!
svatski
Fitting 44"

super närvidega autoostja see Juhanionu minul viskas küll see MVS auto müügimees tõsiselt üle. rahvuselt tõenäoliselt mingi mustlase-venelase-juudi hübriid. Isegi sõita ei lubatud mul, kui tahtsin aeglustiga parema jala sirgeks lükata võeti auto ja pargiti rivipeale ära. Üldse väga eemale tõukav ja ebameeldiv suhtumine on seal klientidesse. Soovitan soojalt eemale hoida.

aga edu siis avastamisel :)
Mihkel
svatski
Fitting 44"

Ojala kirjutas:
svatski kirjutas:
Mina tean et su autol on spidomeeter kinni ültse jooksnud :):) ei tööta vist väga
juba siis kui 300000 täis sai jäi sinna kinni kuhu keritud oli, e. 199999.9 näitab koguaeg, ise sinna umbes 100000 otsa sõitnud.
Mihkel
juhanionu
Rookie

svatski kirjutas:super närvidega autoostja see Juhanionu minul viskas küll see MVS auto müügimees tõsiselt üle. rahvuselt tõenäoliselt mingi mustlase-venelase-juudi hübriid. Isegi sõita ei lubatud mul, kui tahtsin aeglustiga parema jala sirgeks lükata võeti auto ja pargiti rivipeale ära. Üldse väga eemale tõukav ja ebameeldiv suhtumine on seal klientidesse. Soovitan soojalt eemale hoida.
aga edu siis avastamisel :)
Jah. MVS autoaiale reklaami ei ole tehtud ei varem ega tee ka mina, mitte mingil juhul! Kui poleks olnud poolkõva plaani justnimelt see masin hoovi sõidutada, oleks samuti paar vandesõna valjult teele lasknud ja ära kõndinud kätega vehkides, sülitades ja ropendades (viisakas eestlane niimoodi muidugi ei tee, aga no et sobiks teemasse)

Aeglusti läks tegelikult ilma probleemideta seistes, N käigu peal sisse mul, ei oska ütelda, mis seal platsil oli. Sõitis, ei krigisenud, täpsemad diagnoosid jätab hilisemaks spetsialistidele.

Ülevaatusel öeldi auto all vaadates, et üllatavalt heas korras, probleeme pole ja kui korralikult mingite nublude alla määret panna vms, siis enne viit aastat ehk küll muret ei tule. Ainsaks probleemiks oli mingi nipli alt nirisev vedelik (tsiteerin: "paremal ees suppordil õhutusnippel lekib"), mille lahendamiseks tuleb ülevaataja sõnul see kas ise kinni keerata või siis halval juhul välja vahetada. Igatahes väidetavalt pisiprobleem.

Kuid tagatipuks avastasin just detaili, millele eelnevalt ei osanud kordagi mõelda autos nuppe näppides, kuna see tuleb alles sõites meelde - raadio sisse lülitamine. ENTER CODE. proovin 1234, tuleb REPEAT. Have no idea!

Eks lähen homme maid jagama. Loodetavasti on see kood müüjal ikka olemas...
Kui peaks juhtuma, et EI ole - on kellelgi kogemusi-kommentaare?

Muud väiksemat mõõtu elektroonilised-mehhaanilised seadmed olen suutnud siiani vähemalt korra lahti võtta ja kokku panna ja vahel selle käigus ka toimimist parandada. Näis, mis sellega kahetonnisega saab :x
Viimati muutis juhanionu, E Mai 18, 2009 10:47 pm, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

juhanionu kirjutas:ENTER CODE. proovin 1234, tuleb REPEAT. Have no idea!

Eks lähen homme maid jagama. Loodetavasti on see kood müüjal ikka olemas...
Kui peaks juhtuma, et EI ole - on kellelgi kogemusi-kommentaare?
Kui muidu ei saa,siis selle murega võid Silberisse pöörduda.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Andrus Michelis kirjutas: ps pole veel kohanud LandRoverit mis oleks üle 300000 sõitnud
Võid mõlemat minu LR-i vaatama tulla. Valgele keeras just värsket 300.000 ette.
Sorry, OT.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Otsi hooldusraamatute ja manualide vahelt raadio koodi, kuigi müüjad kipuvad need aegsasti "kaotama". Minu omal oli kood maki peale kirjutatud(eelmine omanik oli makki vahetanud). Silberist saab ka ca 500.- eest koodi lunastada maki seerianumbri järgi. Selle saamiseks tuleb makk nagunii välja kiskuda, sest vini järgi küsides võib juhtuda samuti, et keegi on mõnest teisest autost sinna maki sisse visanud.
juhanionu
Rookie

FlammablE kirjutas:Otsi hooldusraamatute ja manualide vahelt raadio koodi, kuigi müüjad kipuvad need aegsasti "kaotama". Minu omal oli kood maki peale kirjutatud(eelmine omanik oli makki vahetanud). Silberist saab ka ca 500.- eest koodi lunastada maki seerianumbri järgi. Selle saamiseks tuleb makk nagunii välja kiskuda, sest vini järgi küsides võib juhtuda samuti, et keegi on mõnest teisest autost sinna maki sisse visanud.
Kas see kood on 4 numbrit, nagu kombeks? Pastakaga hooldusraamatusse esimesele lehele soditud "RC 5144" võiks sellele viidata (Radio Code). Ei proovi enne kui on teada homme müüja käest, et sellel pole mingit "10 korda proovid, siis lukus" teemat või siis müüja käest kood..
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”