XADO jeebu mootorisse

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Postitus Postitas säinas »

käisin vahepeal sõitmas. käigukast ulub jälle täiega. tõenäoliselt on ikkagi mingi kiirelt arenev kahjustus.
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

kas seda xado't on erinevaid? Mis maksab ja kust Tartus näiteks saab?
Panin paar aastat tagasi ühte Transitisse venemaste mingit raketitadust, see küll midagi head ei teinud. Halba vist ka otseselt mitte...
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

http://www.xado.ee/
tartus on küll väljas 1 kontakt, aga tegelikult müüvat mitu firmat. ma ise käisin tallinnas AS T-AUTEN, Pinna 2B, tel. 6 352 457. Neile võib helistada ja küsida, kus tartus müüakse.
Kasutaja avatar
Kriisa
Mudder

Postitus Postitas Kriisa »

Sellelt samalt veebiaadressilt saab ka online tellimuse esitada. Olen tellinud sealt nii õlisid kui ka Xado geeli. Kaup tuleb kiirelt kohale. Kas siis postiga või Cargobus'iga. Viimasega saadavad nad õlisid ja muid suuremaid asju.
Kasutaja avatar
Panda
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Panda »

Huvitav kas ka mind aitaks.
Mul raamsaales soojalt klõbin sees ja õlisurve kukub olematuks. Ei viitsi puhtfüüsiliselt hakata mootorit maha võtma ja saalesid vahetama. Külmalt on õlisurve kuskil 3 aga soojalt kukub 0 ligidale, kui gaasi annan siis kohe jälle rõhk üleval.
Mis te seltsilised arvate :shock:
4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

mina ei usu, aga see on minu arvamus. ma ise katsetan tihti asju huvist mitte usust.
stihl
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas stihl »

Panda kirjutas:Mul raamsaales soojalt klõbin sees ja õlisurve kukub olematuks.
See on hea...
Xado aitaks raudselt...
Kondimurdja
Rock Crawler

Postitus Postitas Kondimurdja »

Kui on olemas selline ime vahend mootorisse nagu xado siis küsimus:

Kas on ka mõnda ime vahendit, mis aitaks sellele, kui plokikaan on kõver, et väheke teeks seda paremaks ja ei kee vesi välja kogu aeg. :roll:
Kasutaja avatar
Kriisa
Mudder

Panda kirjutas:Huvitav kas ka mind aitaks.
Mul raamsaales soojalt klõbin sees ja õlisurve kukub olematuks. Ei viitsi puhtfüüsiliselt hakata mootorit maha võtma ja saalesid vahetama. Külmalt on õlisurve kuskil 3 aga soojalt kukub 0 ligidale, kui gaasi annan siis kohe jälle rõhk üleval.
Mis te seltsilised arvate :shock:
Xado kindlasti ei aita, aga Sina võid küll proovida 20W50 mootoriõli. Sellised mineraalõlid on ka väga odavad ja oma suure viskoossuse tõttu võivad sellise vana mootori "uuele elule" aidata. Ehk siis õlisurve võib ka soojalt olla parem ning klõbin võib olla sellise õliga väiksem.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

Kondimurdja kirjutas:Kui on olemas selline ime vahend mootorisse nagu xado siis küsimus:

Kas on ka mõnda ime vahendit, mis aitaks sellele, kui plokikaan on kõver, et väheke teeks seda paremaks ja ei kee vesi välja kogu aeg. :roll:
neid lekkevahendeid ma ei soovita, vähemasti minul läks pärast soojendusradikas umbe. aga see oli 10 a tagasi, võibolla on nüüd paremaid vahendeid. või mõelda välja mingi skeem, kus vahendi seesoleku ajal salongist soe läbi ei käiks. ja pärast korralikult loputada läbi mootor. aga selle kõigega võib olla juba samapalju jama kui kaane freesimisega.

ja miks sa arvad, et just kaane vahelt jahutusvedelik välja tuleb?

edit: ja kui tõesti ei viitsi remontida, katsetaksin kilo sinepipulbriga ja veega. leiaks tühja 200 l vaadi ja 2 voolikut, ühendaks radiaatorid süsteemist välja, termostaat ära, viiks otsad vaati.
Kasutaja avatar
Kriisa
Mudder

Selline töö oleks juba remondiga sama keerukas :)
Lisaks sellele ei oleks arvatavasti ka mingit head tulemust.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

oleneb lekke iseloomust. kui vee teekond välja on alla 5 mm, siis ei aita. muidu on lootust.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Kui plokikaas kõver ja vett välja "keedab" on probleem põlemisgaaside sattumises jahutussärki. Selle vastu veel keemiat leiutatud ei ole, nagu ka küljelt turritava kepsu vastu.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Kriisa
Mudder

Just just, mootori kapitaalremondi vedelikke ei ole veel leiutatud, selle jaoks tuleb endiselt ikkagi mootor lahti võtta.
Kasutaja avatar
säinas
Fitting 38"

totu kirjutas:Kui plokikaas kõver ja vett välja "keedab" on probleem põlemisgaaside sattumises jahutussärki. Selle vastu veel keemiat leiutatud ei ole, nagu ka küljelt turritava kepsu vastu.
tundub loogiline.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”