XADO jeebu mootorisse
Moderaator: Moderators
http://www.xado.ee/
tartus on küll väljas 1 kontakt, aga tegelikult müüvat mitu firmat. ma ise käisin tallinnas AS T-AUTEN, Pinna 2B, tel. 6 352 457. Neile võib helistada ja küsida, kus tartus müüakse.
tartus on küll väljas 1 kontakt, aga tegelikult müüvat mitu firmat. ma ise käisin tallinnas AS T-AUTEN, Pinna 2B, tel. 6 352 457. Neile võib helistada ja küsida, kus tartus müüakse.
- Panda
- Fitting 38"
- Kontakt:
Huvitav kas ka mind aitaks.
Mul raamsaales soojalt klõbin sees ja õlisurve kukub olematuks. Ei viitsi puhtfüüsiliselt hakata mootorit maha võtma ja saalesid vahetama. Külmalt on õlisurve kuskil 3 aga soojalt kukub 0 ligidale, kui gaasi annan siis kohe jälle rõhk üleval.
Mis te seltsilised arvate
Mul raamsaales soojalt klõbin sees ja õlisurve kukub olematuks. Ei viitsi puhtfüüsiliselt hakata mootorit maha võtma ja saalesid vahetama. Külmalt on õlisurve kuskil 3 aga soojalt kukub 0 ligidale, kui gaasi annan siis kohe jälle rõhk üleval.

4-Runner,UAZ 3303
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
Mudasõltlane alates 1999 sügissõidust.
Pandakaru 4x4
-
- Rock Crawler
Xado kindlasti ei aita, aga Sina võid küll proovida 20W50 mootoriõli. Sellised mineraalõlid on ka väga odavad ja oma suure viskoossuse tõttu võivad sellise vana mootori "uuele elule" aidata. Ehk siis õlisurve võib ka soojalt olla parem ning klõbin võib olla sellise õliga väiksem.Panda kirjutas:Huvitav kas ka mind aitaks.
neid lekkevahendeid ma ei soovita, vähemasti minul läks pärast soojendusradikas umbe. aga see oli 10 a tagasi, võibolla on nüüd paremaid vahendeid. või mõelda välja mingi skeem, kus vahendi seesoleku ajal salongist soe läbi ei käiks. ja pärast korralikult loputada läbi mootor. aga selle kõigega võib olla juba samapalju jama kui kaane freesimisega.Kondimurdja kirjutas:Kui on olemas selline ime vahend mootorisse nagu xado siis küsimus:
Kas on ka mõnda ime vahendit, mis aitaks sellele, kui plokikaan on kõver, et väheke teeks seda paremaks ja ei kee vesi välja kogu aeg.
ja miks sa arvad, et just kaane vahelt jahutusvedelik välja tuleb?
edit: ja kui tõesti ei viitsi remontida, katsetaksin kilo sinepipulbriga ja veega. leiaks tühja 200 l vaadi ja 2 voolikut, ühendaks radiaatorid süsteemist välja, termostaat ära, viiks otsad vaati.