Minu hiljutine kogemus on Opel Omega V6 mootoriga. Mootor lõgises ja tiksus, eriti veel külmalt. Otsustasin siis Xado sisse panna. Mootoris on alati olnud kasutusel päris head õlid. Näiteks Xado ajal oli sees Mobil 1 5W40 õli, mis oli täissünteetiline.
Külmkäivituse järgsed hääled jäid endiseks, ikka oli kuulda ebamääraseid tiksulaadseid hääli.
Küll aga näis, et sooja mootoriga oli mootor tühikäigul vaiksem kui varem. Seegi on vaid minu subjektiivne arvamus.
Siiski võib öelda, et mingeid erilisi muutusi mootori töös ei olnud märgata. Mingit ime ei juhtunud, kuigi ma seda väga lootsin
Samas ei julge ma väita, et ma Xado toimesse üldse ei usuks. Saaremaa mehe katse, kus ta Ladaga 50 km ilma õlita sõitis, näitab, et midagi selles Xado's siiski on. Lada mootor ei sõida niisama lihtsalt 50 km ilma õlita. Seda enam, et see mootor ei saanud ka mingeid kahjustusi.
Võimalik, et see Mobil 1 õli oli ka liiga hea Xado toime avaldumiseks või oli mootor juba lihtsalt liiga palju kahjustada saanud.
Tulevikus planeerin ma Xado panna veel Suzuki Jimny käigukasti. Praegu selle käigud käivad natuke raskelt. Esimene ei taha üldse minna kui masin liigub. Eks näis kas see aine aitab.