Tross ja köis (nöör, kelvar,jne)
Moderaator: Moderators
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Tross ja köis (nöör, kelvar,jne)
Seda ma tean juba ammu, et ma foorumit kasutada ei oska ja seega ma otsingust tulemust ei leidnud.
Küsimusi ise endid on tegelikult kaks:
Kes, kus ja mis hinnaga (suurusjärk) teeks korraliku aasa trossile? Asja sisu selles, et tahaks katkenud trossi kasutusele võtta varupikendusena.
Millist köit asjatundjad soovitavad 9,5 vintsile ja LC 120 vintsi peale kerida?
Küsimusi ise endid on tegelikult kaks:
Kes, kus ja mis hinnaga (suurusjärk) teeks korraliku aasa trossile? Asja sisu selles, et tahaks katkenud trossi kasutusele võtta varupikendusena.
Millist köit asjatundjad soovitavad 9,5 vintsile ja LC 120 vintsi peale kerida?
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Tross ja köis (nöör, kelvar,jne)
Tallinnas teeb selle aasa valmis Certex (Peterburi tee 47) ja ega see väga odav ei ole just - minu läks 4 trossi (10 mm) ühe poole otste tegemine maksma ca 600 kr. Selle sees oli ka metallsilm, saab lasta muidugi ka ilma teha.Andrus Michelis kirjutas: Kes, kus ja mis hinnaga (suurusjärk) teeks korraliku aasa trossile?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Re: Tross ja köis (nöör, kelvar,jne)
Ei viitsi otsida, aga kuskil postituses ma korra juba mainisin - mina otsastan oma trossid hüdrovoolikuid valmistavas ettevõttes (suvaline baltflex, hiflex, hydroscand, polarteknik, hansaflex jne) "vooliku otsa pressi" all, kasutades "lukkudeks" neid samu vooliku pressitavaid otsi. Ja kaks lukku otsa peale ning peab kui jube. krt vist segane juttAndrus Michelis kirjutas: Kes, kus ja mis hinnaga (suurusjärk) teeks korraliku aasa trossile?
Ahjah, hind kah - ma arvan et umbes 10.-eek ots. Seda siis Viljandis. Ja kui lisad kousi, siis selle hind kah- umbes +10.-eeku.
Seal Certexis on röövlid! Kas miski pime ja ühekäeline meisterdab neid, et selline kulla hind asjal juures?
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Need hüdrovooliku hülsid sobivad küll trossi otsa kindlustamiseks, et vältida selle hargnemist ja teravaid traadiotsi, millega käsi võib lõhkuda. Silmuse tegemiseks pole see vast kõige parem lahendus.
Kui pista ühest suuremast hülsist kaks trossi läbi ja see pressis kokku suruda, kuidas see liide kestma jääb? Press ju surub hülssi kokku ühtlasel kogu ümbermõõdus, seega jääb osa siseringist lahti?
Pealegi on nendel hülssidel seespool päris tugevad ja teravad randid, mis mõeldud vooliku kummikihist läbi pressimiseks. Kas pole ohtu, et hülssi kinni pigistades trossikiud kannatada saavad?
Kui pista ühest suuremast hülsist kaks trossi läbi ja see pressis kokku suruda, kuidas see liide kestma jääb? Press ju surub hülssi kokku ühtlasel kogu ümbermõõdus, seega jääb osa siseringist lahti?
Pealegi on nendel hülssidel seespool päris tugevad ja teravad randid, mis mõeldud vooliku kummikihist läbi pressimiseks. Kas pole ohtu, et hülssi kinni pigistades trossikiud kannatada saavad?
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Hydroscand'i tegelane laitis ka selle vooliku hülsiga pressimise mõtte nendel samadel põhjustel maha.
Kindlasti ta jääb üsna tugev, aga ise otsustasin siiski pleissimise kasuks.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Oeh - nu minul on kõik need otsad kestnud- trossi katkemiseni kuskilt keskelt, mitte pressitud piirkonnast. enne pressimist või siis ka teisest otseast lükkad termokahaneva rüüsi kaveel peale ja need viimased teravad otsad jäävad ka veel mõnusalt peitu.tarmo kirjutas:Hydroscand'i tegelane laitis ka selle vooliku hülsiga pressimise mõtte nendel samadel põhjustel maha.
Ja muidugi on sealt certexist võimalik osta "õigeid" alum. trossi pressitavaid otsi.
minul raha maas ei vedele...
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
- jussike
- Got ARB and Nitrous?
Tere! Hydroscand'is lasin valmistada volvole pidurivoolikud ,ning siis sai räägitud ka trossi otstest.Asi järgmine,et hülsil tuleb mehaaniliselt eemaldada üks rant ja sellega ei viitsita jamada või pole aega.Ise külastan reeglina Sauel asuvat Hydroscand'i.Plaan enda trossidega sama.tarmo kirjutas:Hydroscand'i tegelane laitis ka selle vooliku hülsiga pressimise mõtte nendel samadel põhjustel maha.
VolvoV70 Cross CountrY 2001
Toyota HILUX 1998.TD
Toyota HILUX 1998.TD