Totaalne jama suunatuledega
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Mul ka '90 chero ja armatuuri suunatuledega sama jama mõlemad vilguvad kui suunda näidata... aga samas vanematel ja teistel '90 aasta cherodel vilguvad nii nagu suunda näitad, nii et ma kahtlustan et kusagil ikka kala sees. Ise kahtlustan kärukonksu pistikut, sest see juba ostmisest saati muda täis, äkki kusagilt lühises... või krt seda teab.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Mh. Mul on praegusega nii ja eelmisega oli nii ja sellest eelmisega oli nii ja ....zyon kirjutas:Mul ka '90 chero ja armatuuri suunatuledega sama jama mõlemad vilguvad kui suunda näidata... aga samas vanematel ja teistel '90 aasta cherodel vilguvad nii nagu suunda näitad, nii et ma kahtlustan et kusagil ikka kala sees. Ise kahtlustan kärukonksu pistikut, sest see juba ostmisest saati muda täis, äkki kusagilt lühises... või krt seda teab.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.