Tere,jr kirjutas:Päris hea äri ei millestki. Meil siin on palju reaalsemad ja omal käel järgiproovitud lahendused kütusesäästlikuse ja ka diisli puhul võimsuse tõstmiseks olemas. Bensumootorile gaasiseade ja diiselmootorile propaandosaator. Mõlemad lahendused on foorumist läbi jooksnud ja kinnitust leidnud omal veidral moel meie enda kasutajate hulgas.PlayForReal kirjutas: 1 tünn (200L) maksab 12500 usd, 1000L tünn 52600 USD.
Avo.
Ja mis puutub põlemiskambri puhastamisse, siis parim moodus selleks on raske gaasijalg, mitte oranz ollus pindade katmiseks. On vana tuntud tõde, et kui oma vana diiselrimakaga tahad tahmatestist läbi saada, siis küta mõned kilomeetrid mootor piirajas. Samuti tehakse uutele tahamafiltriosakesi püüdvale Mazda 6 diislile "puhastust" kui omanik kurdab auto liigset jõuetust.
Kardan, et tõsiseltvõetavatest auto-moto foorumitest sa endale kliente ei leia. Meil on suht suva, palju meie masinad kütet põletavad, sest mida rohkem nad seda teevad, seda jõulisemalt nad liiguvad ning mida rohkem silindreid seda korraga teeb, seda parem tunne meil on. No näiteks, et saada umbes 10kw võimsuslisa pidin kütusekogust suurendama sedavõrd, et kulutus per 100km tõusis 12 liitrit. Seega kas su kalli raha eest soetatav tablett aitab midagi kokku hoida või mitte ei oma tähtsust. Pakun, et hulka rohkem autoomanike oleks ""Pinges" kui sa pakuks hea raha eest ülelaadijaid, suuremaid pihusteid, turbosid, võimsamaid kütusepumpasid, nitrosüsteeme jne.
Su jutt on siiani olnud ümmargune 0, ei ühtegi fakti ega ühtegi konkreetset referentsi. Ole hea ja esita oma tööde referents, kes suudab ka su sõnu kinnitada või pühi selle foorumi tolm oma kingadelt igaveseks. Soolapuhujaid meile vaja ei ole, ausalt.
Sa tabasid just kümnesse. Mina ise ja minu kliendid on huvitatud sellest et rahakotti ja loodust säästa. Kui see ka autot säästab ja jõudu juurde annad, siis on see vaid pluss siis juurde.
Aga mul ei ole nende vastu midagi, kui teised suuri mootoreid ja kõike sellega kaasnevat naudivad. Kui võimalusi on siis miks mitte.
Mootori tuunimise vastu pole ka midagi, sest olen ka ise võidusõiduga tegelenud.
Praegu lihtsalt aitan neid, kellel transpost on rohkem vajadus ja mõistagi ei ole kellegi eesmärk transportteenuse eest rohkem maksta kui saab ka vähem.
Väheke ebaprofesionaalne on ainult, et rohkem kommenteerivad need kellel pole praktilist ega tehnilist kogemust. Oli siis teema mis tahes, aga sel juhul ei saa ju ülejäänud adekvaatset infot.