Hoiame kokku - lõppsõna

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
PlayForReal
diiler
Kontakt:

Postitus Postitas PlayForReal »

zum kirjutas:Lihtsalt huvipärast küsin. Kas keegi oskab öelda, kui palju üldse Eestis on selliseid firmasid, mis tonni kütust tunni ajaga masinates ära suudavad põletada? Raudtee ja laevandus tuleb pähe, muud nagu eriti mitte... :roll:

Point selles, et turunduse jutt on küll ilusti ära tõlgitud, aga unustatud taustsüsteemiga vastavusse viia... :)

Tõlkimisest veel... MPG on USA ja muude miilides arveldavate riikide kütusekulu näitaja (miles per gallon), seega maakeeli võiks tabletikese nimi olla "Liitrit Sajale" vms... :lol:

zum
Tere,

Vaata MPG-Caps või MPG-Boost (vedelal kujul) on toote ametlik kaubamärt, seega seda ei saa tõlkida.
Suuri kogusid kasutatakse jah laevanduses, või siis autopargis, kus on sisemine tankla ja kus 10 või enam veoautod tangivad. Nii on garanteeritud et toode jõuab õiges koguses paaki ja keegi ei varasta seda ära või lihtsalt ei jäta kasutamata.
Nagu TTÜ testist oli ka hästi näha, aitab MPG-Boost k aoluliselt parandada diisel kütuse määrimise omadusi, nii umbes 40% ulatuses. See on pikemas perspektiivis päris oluline kokkuhoid, sest diisel mootoritel kuluvad ennekõike eriti meie kehva kütuse tõttu ära pihustid ja õlipumbad.
Ka mootori ja -õli töö iga pikeneb, kuna põlemisel ei eraldu enam peaaegu üldse süsiniku jääke, mis solgib õli (osakesed liiguvad koos õliga läbi rõngaste karterisse). Tänu tahma puudumisele kuluvad vähem ka silindri seinad ja rõngaid. Puhtama ja kiirema põlemise tulemusena ei paisata enam nii palju välja põlevaid gaase, mis tõstab veel omakorda mootori kasutegurit ja saastab klappe ning katalüsaatorit ja summutit liigsest kulumisest.
Paljude asjade koosmõjul toode töötabki.
Mul on nädalavahetusel jälle ees lend Rootsi, et kohtuda sealsete transpordi firmadega, seega mul ei ole mõned päevad jälle aega eetris olla.
Mu eesmärk ei olegi olnud siin palju kirjutada. Mu töö on MPG tehnoloogia tutvustamine ja aidata teste korrektselt läbi viia, et kliendid saaksid oma säästu kalkulatsioonid teha. Mul ei ole vaja vaielda poolt ega vastu, sest kõik vajalik info on mul andmebaasis olemas ja toote koolituste ja katsete peale kulub palju aega.
Eelistan vastata küsimustele e-maili teel, siis saan vajadusel juurde lisada ka mingeid materjale. Kontaktandmed saab kasvõi sellelt kodulehelt:
http://www.carstop.ffivideo.com/

Avo.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Kuigi ei usu selle imeviguri kasutegurisse,kuid kui palju maksab ~90 liitli bensiini jagu lisandit.Teeks siis loomkatse,kas on siis nii hea kui reklaamitakse.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Geniaalne skeem. Kuigi avastad peale kahtlast ostu, et rattakestel mingit imeväge pole, siis pead seda enda rahustuseks tarbima veel x-aega, et olla kindel, et petta said :f . Aega X võib müüja alati hea jutuga edasi lükata.
Palju need tablakad maksavad? Kui igast foorumist mõned neid katsetamiseks või niisama nalja pärast ostavad, siis selle arvelt need tegelased elavadki. Ja müüjale tuletan meelde, et foorumi liikmetele peab reeglite järgi 25% alet tegema. Ka tõenäoliste suuremahuliste pettuste puhul :tnq
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

mul viskab vaikselt harja punaseks. vaatame fakte:

- on olemas TTÜ testid, mis ei ole avalikud, sest võidakse võltsida ja helistada?
- on olemas 20 sõltumatut uurimislaborit aga jällegi on kõik salastatud, sest kuradid võltsivad?
- on palju suurfirmasid, kes kasutavad aga ei saa avaldada, sest hakatakse segama?
- mitmed riigid rakendavad oma energiakavades aga jällegi ei saa ühtegi avaldada, sest kuradid hakkavad peaministrile helistama??
- suured naftatootjad ei vaeva end selle tootega hoolimata võimalusest teenida lisakasumit, mille suurus on 5% nende käibe pealt?
- 10% kütuse kokkuhoidu meie tänapäeva energiaprobleemide juures niivõrd tühine kogus, et ükski suurem organisatsioon/teadlaste grupp ei ole seda imevidinat tunnistanud töötavaks ja võtnud kasutusse?

Tegelikult on mul siiralt kahju. Ma ostsin need tabletid (olgem ausad, väga odavalt) inimeselt, keda ma tundsin-teadsin pikka aega.
Mul on sitt omadus inimesi usaldada. Kui inimene vaatab mulle silma ja ütleb, et asi on aus, siis mul pole põhjust teda mitte uskuda. Eriti, kui see toimub teatud kohas, kus ma ei suuda ette kujutada valetamist ja petmist.
Lisaks korraldasin ka põhjaliku ristküsitluse ja tuleb tunnistada - igale küsimusele oli pädev vastus olemas. No tore.
Proovisin tablette - null kasu. Ok, elan teadmisega, et ma doseerisin valesti. Et ma ei oodanud ära testperioodi lõppu. Et mu auto mootor on koledasti must ja räpane ja vahend ei hakanud seepärast tööle ning mul ei ole piisavalt viitsimist, et läbi sõita 10 paaki. (Sitta sellest, et 10 paagi läbisõitmiseks kuluv aeg on piisavalt suur, et ilmastikuoludest, rehvidest ja auto hooldusest tulenevad tegurid muudavad vabalt kulu 10% jagu)
Seega, ma tahaks siitalt uskuda, et see asi töötab, et tuhandeid inimesi lihtlabaselt ei peteta. Ja soovin kõigil müüjatele edu. Ja et nende kliendid, kelleks pahatihti on ka sõbrad-tuttavad, neile tänaval vastu tulles ka edaspidi soojalt tere ütleksid!

yanekk, kui sa soovid katsetada, mul on see tabletileht kuskil alles, võid neid paaki panna või kasvõi ise alla neelata ;)
Kasutaja avatar
tt
Fitting 38"

Postitus Postitas tt »

.. ja kutsuks vaimud ehk http://www.armradio.am/broad/ välja....
Pilt
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Üritasin küll vaiki olla... kokkuvõttes ilus ja sorav jutt aga tegelikkuses mitte ühtegi käekatsutavat fakti. Miks peaks tahtma keegi üldse testitulemusi võltsida?
Kas kellelgi mõnda tuttavat pole seal TTÜ-s kes kinnitaks et üldse selline test on läbi viidud?
Minumeelest on tegemist väga hea müügimehega, lausa kahju oleks kui selgub et puhas pettus. Tekst on korrektne ja loogiline, peaaegu ununeb et kogu selle mambo-jambo sees pole ühtegi FAKTI. :)
Ja kui nüüd on eelkõneleja sõnu uskuda, siis on ju tegu petukaubaga.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

OT: Tahab mees vanaeidest lahti saada ja kõmbib nõia juurde nõu küsima. Viie aasta pärast jõuab kohale, räägib mure ära ja nõid ulatab see peale suure, sinise tableti. Tatsab mees järgmised viis aastat tabletiga kodupoole, kohale jõudes vaatab- mismoodi ma selle eidele sisse söödan? Midagi välja ei mõtle ja seab sammud uuesti nõia poole. Küsimusele vastab nõid " Kuidas mis teed? Paned tableti padja alla, kui eit hakkab vaatama, mis padja all on, lajatad triikrauaga kuklasse."
Lihtsalt avatar tõi meelde.
Puhtteoreetiliselt võiksid ju katalüsaatorid põlemist parandada küll, praktikas vist midagi põhjapanevat veel turul ei ole. Loomkatse annaks adekvaatse vastuse, sel juhul peaks müüja eraldama testimiseks tasuta (või siis reaalselt kokku hoitud kütusehinnast tasustatud saama)keemia ja võtma ka vastustuse võimalike negatiivsete tagajärgede eest. Kui asi tegelikult toimib, ei tohiks see probleemiks olla. Tänu oma tööle pean alatihti kuulama erinevaid kiidulaule erinevatele tehnilistele toodetele, üldjuhul peale sellist ettepanekut hajub müügihuvi kiiresti.
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Meenub ka, et vene ajal müüdi mingit spets pealtkuulamise vastast alust lauatelefonile. Tegelt oli vist lihtsalt tavaline kandik hõbepaberisse mässitud. Aga osteti ikka :D
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
tiitv
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tiitv »

Jutt, et Eestis on olemas sõltumatu labor, kus andmetega ei manipuleerita on sulaselge jama. Saada kuhu tahad, ikka saad sellise tulemuse nagu kütusemüüja tahab või tabletimüüja vms.

Juhtud tanklast solkkütust saama, otseselt tunnetad, et autol ei ole jõudu, mootor ei taha käima minna, pumpad paagist välja, saadad laboritesse, vastuseks tuleb, et bensiin on parem kui normid üldse ette näevad. Ja sellise tulemuse andsid 2 laborit!!!

Enamasti on laboritega tõesti nii, et kui keegi on tellinud laborist millegi katsetamise, siis selle kohta LABOR ISE mitte mingit informatsiooni välja ei anna. Küll on aga õigus testi tellijal seda avalikustada. Laborites on enamasti olmas klienditeenindajad, kelle tööks ongi selle teatamine, et laborist infot ei väljastata kolmandatele isikutele.

Iga asja katsetamiseks on olemas direktiividele vastavad metoodikad. Ka sõiduautode kütusekulu mõõtmiseks on väga kindel metoodika olemas, kusjuures kütusekulu määratakse VÄLJUNUD HEITGAASIDE järgi. Selle pärast ongi kõik autod tehaseandmetes nii ökonoomsed.

PlayForReal, äkki oskad ikkagi kuidagi paremini lahti seletada, et kuidas kuradima otsast puutub diisel kokku õlipumbaga, et see koos pihustitega tuksi läheb? Kõrgsurvepump on ikka see.
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

[quote="sirr"]mul viskab vaikselt harja punaseks. vaatame fakte:

- on olemas TTÜ testid, mis ei ole avalikud, sest võidakse võltsida ja helistada?
- on olemas 20 sõltumatut uurimislaborit aga jällegi on kõik salastatud, sest kuradid võltsivad?
- on palju suurfirmasid, kes kasutavad aga ei saa avaldada, sest hakatakse segama?
- mitmed riigid rakendavad oma energiakavades aga jällegi ei saa ühtegi avaldada, sest kuradid hakkavad peaministrile helistama??
- suured naftatootjad ei vaeva end selle tootega hoolimata võimalusest teenida lisakasumit, mille suurus on 5% nende käibe pealt?
- 10% kütuse kokkuhoidu meie tänapäeva energiaprobleemide juures niivõrd tühine kogus, et ükski suurem organisatsioon/teadlaste grupp ei ole seda imevidinat tunnistanud töötavaks ja võtnud kasutusse?

[color=darkred]Tegelikult on mul siiralt kahju. Ma ostsin need tabletid (olgem ausad, väga odavalt) inimeselt, keda ma tundsin-teadsin pikka aega.
Mul on sitt omadus inimesi usaldada. Kui inimene vaatab mulle silma ja ütleb, et asi on aus, siis mul pole põhjust teda mitte uskuda. Eriti, kui see toimub teatud kohas, kus ma ei suuda ette kujutada valetamist ja petmist.
Lisaks korraldasin ka põhjaliku ristküsitluse ja tuleb tunnistada - igale küsimusele oli pädev vastus olemas. No tore.[/color]
Proovisin tablette - null kasu. Ok, elan teadmisega, et ma doseerisin valesti. Et ma ei oodanud ära testperioodi lõppu. Et mu auto mootor on koledasti must ja räpane ja vahend ei hakanud seepärast tööle ning mul ei ole piisavalt viitsimist, et läbi sõita 10 paaki. (Sitta sellest, et 10 paagi läbisõitmiseks kuluv aeg on piisavalt suur, et ilmastikuoludest, rehvidest ja auto hooldusest tulenevad tegurid muudavad vabalt kulu 10% jagu)
Seega, ma tahaks siitalt uskuda, et see asi töötab, et tuhandeid inimesi lihtlabaselt ei peteta. Ja soovin kõigil müüjatele edu. Ja et nende kliendid, kelleks pahatihti on ka sõbrad-tuttavad, neile tänaval vastu tulles ka edaspidi soojalt tere ütleksid!

yanekk, kui sa soovid katsetada, mul on see tabletileht kuskil alles, võid neid paaki panna või kasvõi ise alla neelata ;)[/quote]

Olen lugenud ühe targa raamatu läbi - "Inimese mõjustamise psühholoogia" Seal seletati analoogsete püramiidskeemide "sõbralt-sõbrale" tõhusust. Täpselt nagu Tupperware kunagi vallutas maailma. Keegi naistest sai müügi pealt protsenti ja kõik sõbrannad ostsid temalt neid tooteid kuna ta on ju oma. Reaalselt ei ole neid Tupperware tooteid vajagi.... (Tupperware on need plastist kausikesed mida saab kaanega sulgeda).

Sama skeem siin. Meie foorumi diiler käis TTÜ-s koolitusel paar nädalat. pidi endale need tooted ostma ja nüüd püüab meeleheitlikult vabaneda sellest kräpist.

Mul sõbranna samamoodi ohver, käis koolitusel iga nädal ja toppis mingeid tablette bensupaaki.
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

eip. ma ei ole nõus olema ohver. ma ostsin need pigem uudishimust, kui reaalsest soovist 10% kasu saada. Tahtsin lihtsalt näha, et kas tõesti on selline asi võimalik...
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

GSM: 51 67286

Postitus Postitas anttix »

PlayForReal kirjutas:Seda ei töötatud välja vanade autode jaoks, vaid see aretati välja NASA poolt üle 30 aasta tagasi raketi kütuse kiirendajaks. Lihtsalt viimastel aastatel leiti võimalus ja ennekõike vajadus toode turule tuua.
Holy Crap! Püha lihtsameelsust! Miks peaks raketikütusele lisama silindris põlemist "parandavat" katalüsaatorit! Kuidas saab asi, mis "moodustab üliõhukese katalüütilise (oraanzi värvi) kihi silindri liikumatutele pindadele" rakettmootoris töötada? Kas Sa kulla mees ka tead kuidas rakettmootor töötab ja mis parameetrid seal olulised on? Väike vihje: dv = ve * ln (m0 / m1)

Mis puutub aga NASA uurimistöösse, siis neid tulemusi ei ole neil õigust kellelegi "hõlma-alt" müüa vaid kui uurimisteema pole just riiklik saladus (classified), siis peavad nad andma kirssidega ja kõigile, kuna USA valitsuse loodud teostele USA autoriõigus ei laiene.
PlayForReal kirjutas:Jerry on küll ameeriklane ja võibolla nimi ei ütle midagi. Aga tema patendid ütlevad.
Kulla mees, patent ei ütle mitte midagi muud kui seda, et keegi viitsis esitada taotluse ja maksta hunniku pappi, et see läbi vaadataks. Ma võin patenteerida näiteks "kasuliku" seadme, millega saab kasse kuivaks väänata. USAs on nii palju jaburaid patente välja antud, et paha hakkab.

Näiteks U.S. Patent No. 6,263,710: Anti-Abduction Device

Parimad "palad" on toodud sellel lehel lausa koos joonistega:
http://www.purpleslinky.com/Offbeat-/Fi ... d-Of.83027

Ühesõnaga lõpeta oma lolli iba ajamine siin foorumis. Erinevalt streetrace.org pubekatest on siinsele rahvale omane oskus oma peaga mõelda ja mõningane tehniline taip!

Maakeeli: Pane end koos oma tablettidega põlema!
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

anttix kirjutas:...Maakeeli: Pane end koos oma tablettidega põlema!
Need tabletid ei põle ju
tyybel
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tyybel »

vtl kirjutas:
anttix kirjutas:...Maakeeli: Pane end koos oma tablettidega põlema!
Need tabletid ei põle ju
sirr kirjutas: või kasvõi ise alla neelata ;)
Ja õllesõbrana ma neid alla ka igaks juhuks ei neelaks, äkki muudavad normaalse kesvamärjukese sarvikuks või sunnivad ootamatult tihti põiel käima. :c

Aga äkki saab nööpidena kasutada? Ei saa ometigi nii olla, et "tundmatud laborid" tunnistavad "tundmatu ameeriklase" toote müstiliselt heaks aga meie ei oska sellega kohe vobshee mitte midagi peale hakata :hihi:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

PlayForReal kirjutas: 1 tünn (200L) maksab 12500 usd, 1000L tünn 52600 USD.
Avo.
Päris hea äri ei millestki. Meil siin on palju reaalsemad ja omal käel järgiproovitud lahendused kütusesäästlikuse ja ka diisli puhul võimsuse tõstmiseks olemas. Bensumootorile gaasiseade ja diiselmootorile propaandosaator. Mõlemad lahendused on foorumist läbi jooksnud ja kinnitust leidnud omal veidral moel meie enda kasutajate hulgas.

Ja mis puutub põlemiskambri puhastamisse, siis parim moodus selleks on raske gaasijalg, mitte oranz ollus pindade katmiseks. On vana tuntud tõde, et kui oma vana diiselrimakaga tahad tahmatestist läbi saada, siis küta mõned kilomeetrid mootor piirajas. Samuti tehakse uutele tahamafiltriosakesi püüdvale Mazda 6 diislile "puhastust" kui omanik kurdab auto liigset jõuetust.

Kardan, et tõsiseltvõetavatest auto-moto foorumitest sa endale kliente ei leia. Meil on suht suva, palju meie masinad kütet põletavad, sest mida rohkem nad seda teevad, seda jõulisemalt nad liiguvad ning mida rohkem silindreid seda korraga teeb, seda parem tunne meil on. No näiteks, et saada umbes 10kw võimsuslisa pidin kütusekogust suurendama sedavõrd, et kulutus per 100km tõusis 12 liitrit. Seega kas su kalli raha eest soetatav tablett aitab midagi kokku hoida või mitte ei oma tähtsust. Pakun, et hulka rohkem autoomanike oleks ""Pinges" kui sa pakuks hea raha eest ülelaadijaid, suuremaid pihusteid, turbosid, võimsamaid kütusepumpasid, nitrosüsteeme jne.

Su jutt on siiani olnud ümmargune 0, ei ühtegi fakti ega ühtegi konkreetset referentsi. Ole hea ja esita oma tööde referents, kes suudab ka su sõnu kinnitada või pühi selle foorumi tolm oma kingadelt igaveseks. Soolapuhujaid meile vaja ei ole, ausalt.
+372 5028488
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”