Tere,zum kirjutas:Lihtsalt huvipärast küsin. Kas keegi oskab öelda, kui palju üldse Eestis on selliseid firmasid, mis tonni kütust tunni ajaga masinates ära suudavad põletada? Raudtee ja laevandus tuleb pähe, muud nagu eriti mitte...![]()
Point selles, et turunduse jutt on küll ilusti ära tõlgitud, aga unustatud taustsüsteemiga vastavusse viia...![]()
Tõlkimisest veel... MPG on USA ja muude miilides arveldavate riikide kütusekulu näitaja (miles per gallon), seega maakeeli võiks tabletikese nimi olla "Liitrit Sajale" vms...![]()
zum
Vaata MPG-Caps või MPG-Boost (vedelal kujul) on toote ametlik kaubamärt, seega seda ei saa tõlkida.
Suuri kogusid kasutatakse jah laevanduses, või siis autopargis, kus on sisemine tankla ja kus 10 või enam veoautod tangivad. Nii on garanteeritud et toode jõuab õiges koguses paaki ja keegi ei varasta seda ära või lihtsalt ei jäta kasutamata.
Nagu TTÜ testist oli ka hästi näha, aitab MPG-Boost k aoluliselt parandada diisel kütuse määrimise omadusi, nii umbes 40% ulatuses. See on pikemas perspektiivis päris oluline kokkuhoid, sest diisel mootoritel kuluvad ennekõike eriti meie kehva kütuse tõttu ära pihustid ja õlipumbad.
Ka mootori ja -õli töö iga pikeneb, kuna põlemisel ei eraldu enam peaaegu üldse süsiniku jääke, mis solgib õli (osakesed liiguvad koos õliga läbi rõngaste karterisse). Tänu tahma puudumisele kuluvad vähem ka silindri seinad ja rõngaid. Puhtama ja kiirema põlemise tulemusena ei paisata enam nii palju välja põlevaid gaase, mis tõstab veel omakorda mootori kasutegurit ja saastab klappe ning katalüsaatorit ja summutit liigsest kulumisest.
Paljude asjade koosmõjul toode töötabki.
Mul on nädalavahetusel jälle ees lend Rootsi, et kohtuda sealsete transpordi firmadega, seega mul ei ole mõned päevad jälle aega eetris olla.
Mu eesmärk ei olegi olnud siin palju kirjutada. Mu töö on MPG tehnoloogia tutvustamine ja aidata teste korrektselt läbi viia, et kliendid saaksid oma säästu kalkulatsioonid teha. Mul ei ole vaja vaielda poolt ega vastu, sest kõik vajalik info on mul andmebaasis olemas ja toote koolituste ja katsete peale kulub palju aega.
Eelistan vastata küsimustele e-maili teel, siis saan vajadusel juurde lisada ka mingeid materjale. Kontaktandmed saab kasvõi sellelt kodulehelt:
http://www.carstop.ffivideo.com/
Avo.