K? Pöörete kõikumine?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
K? Pöörete kõikumine?
Probleem siis järgmine: grandil 4,0 94' pöörded kõiguvad kui sisse lülitada salongi vent (lööb tuurid u. 200 pöörde võrra üles ja siis kohe tagasi)-ja seda just sooja mootoriga.Nii kui vendi välja lülitan asi kohe normis.
Re: K? Pöörete kõikumine?
minu arvastes ka täitsa normaalnepunza kirjutas:Probleem siis järgmine: grandil 4,0 94' pöörded kõiguvad kui sisse lülitada salongi vent (lööb tuurid u. 200 pöörde võrra üles ja siis kohe tagasi)-ja seda just sooja mootoriga.Nii kui vendi välja lülitan asi kohe normis.
Mihkel
Tahate öelda,et kui salongi ventikas tööle panna,et siis peakski pöörded kõikuma jääma.Ma saan aru et kui korraks sisse lülitamise momendil kõigub aga,et iga 10 sek järel.Ei tundu just väga normaalne Mul 93a tavalisel Cherol kül pöörded norm nii soojalt ventikaga kui ka külmalt ventikaga.Kui se töesti Grandil normaalne on siis ikka väga imelik.
---------------------------------
Autod on sõitmiseks mitte ...
Autod on sõitmiseks mitte ...
Ma arvan,et sul kont ei tööta:vaata pumpa.toits1973 kirjutas:Tahate öelda,et kui salongi ventikas tööle panna,et siis peakski pöörded kõikuma jääma.Ma saan aru et kui korraks sisse lülitamise momendil kõigub aga,et iga 10 sek järel.Ei tundu just väga normaalne Mul 93a tavalisel Cherol kül pöörded norm nii soojalt ventikaga kui ka külmalt ventikaga.Kui se töesti Grandil normaalne on siis ikka väga imelik.