Osta "no-name" vints?
Moderaator: Moderators
Osta "no-name" vints?
Ostes Hiinas valmistatud vintsi warn ,siis mille ma saan?
Uurida tasuks kas sama müüa ka varuosasi pakub, saksas selline müüa täitsa olemas.alr kirjutas:Vaadates inglaste eBayst 12000lbs tõmbejõuga vintside hindu siis mõtlen isegi, et miks mitte, 240Ŗ saaks komplekti kätte, kaugjuhtimispuldiga ja puha, sama ei ole ka midagi suurt laitvat nende kohta kirjutatud inglaste 4x4 foorumites.
ka mina ja minu söber vaatavad neid, peaks ühistellimuse vötma?alr kirjutas:Vaadates inglaste eBayst 12000lbs tõmbejõuga vintside hindu siis mõtlen isegi, et miks mitte, 240Ŗ saaks komplekti kätte, kaugjuhtimispuldiga ja puha, sama ei ole ka midagi suurt laitvat nende kohta kirjutatud inglaste 4x4 foorumites.
Team saarlased
Selle teemaga tuleb meelde ketsid nimega :Adibaras, Nice ja Roebek
välimuselt vahetamiseni sarnased originaaliga
Tagasi teemasse, hiina koopial ei tohiks WARN'i kirja peal olla aga võib olla väga sarnase kirjapildi ja kujundusega tekst...
välimuselt vahetamiseni sarnased originaaliga
Tagasi teemasse, hiina koopial ei tohiks WARN'i kirja peal olla aga võib olla väga sarnase kirjapildi ja kujundusega tekst...
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Lisaks kvaliteedi avastamisele tasub ka tõsiselt uurida varuosade saadavust ja sobivust normaalsete tootjatega. Kaks tuttavat on ostnud lisaks omale tagavara "hiinaka", kust juppe võtta. Neil peaks ka olema jutu järgi Comeupi "koopiad", aga sarnasus on ainult väline ja varuosad 1:1 ei istu
. Huvitav avastus oli ka see, et selliseid vintse enam ebays ei pakuta ja varuosade otsa lõppemisel tuleb ikkagi comeup või mõne muu saadaoleva tootja juppidele ümber teha. Rahaline sääst on lõpuks null ja ajude komposteerimist on nende mänguasjadega rohkem kui rubla eest. Aegajalt liigub foorumis hea hinnaga veidi kasutatud tuntud tootjate vintse, millele on võimalik Eestist juppe saada ja kvaliteet on ka järgi proovitud. Või tuleb korralik taustauuring teha, kui on soov ikkagi hiinlastega bingot mängida 
-
vtl
- asjade olemus - see on imelihtne
Re: Osta "no-name" vints?
Paneks oma seisukoha ka siia kirja:kaidoke kirjutas:Ostes Hiinas valmistatud vintsi warn ,siis mille ma saan?
Kui sa lähed vintsiga niisama metsa mürama ja backup on olemas, kes su vajadusel välja tõmbab, siis pole ju erilist probleemi, kui osutub, et sinu odav hiina vints mingil hetkel pilbasteks läheb.
Minu jaoks on vints üks päästevarustuse osa, mille toimimise peale tahan kriitilises olukorras kindel olla. Seega ma ei taha odavama ostuhinna nimel loteriid mängida ja võtan toote, mis on offroaderite poolt testitud ja aktsepteeritud.