Jeep Cherokeele 1997a 4" tõste???
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep Cherokeele 1997a 4" tõste???
Kas vastab tõele et 4" tõstekomplektiga peab vahetama ainult amordid?
Gardaanidega probleeme ei teki?
TopParts rääkis sihukest juttu.
Mul sõbra auto tegemises ei tahaks tellida asja ja pärast öelda alles et kuule sul veel seda ja seda kah vaja.
Ette tänades
Lauri
5138027
Mul sõbra auto tegemises ei tahaks tellida asja ja pärast öelda alles et kuule sul veel seda ja seda kah vaja.
Ette tänades
Lauri
5138027
Eri tootjatel on erinevad komplektid,natuke kodutööd saad siit,http://www.google.ee/search?q=jeep+Susp ... TF-8&hl=et
www.quadratec.com
Kunagi juhtusin puht juhuslikult sellele lehele. Jeepitele saab sealt igasugu staffi. Hinnad tundusid suht mõistlikud olema.
Kunagi juhtusin puht juhuslikult sellele lehele. Jeepitele saab sealt igasugu staffi. Hinnad tundusid suht mõistlikud olema.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Re: Jeep Cherokeele 1997a 4" tõste???
Ega amort ei tõsta. Tõstetakse vedrudega, puksidaga jms. Vastavalt tõstele uued, pikemad amordid.Thir13en kirjutas:Kas vastab tõele et 4" tõstekomplektiga peab vahetama ainult amordid?
Ette tänades
Lauri
5138027
4" tõste korral tagumine kardaan ei pöörle enam (kui uued, pikemad amordid paned). Kui jätad vanad amordid, siis pöörleb, aga sillakäiku piirabki amort ise.