Mured on siis järgmised:
Tagasild nagu töötab aga veab ainult ühte ratast ja kui oled kuskil pehmel pinnasel või võtad kohalt siis nagu plagiseb või ragiseb.
Vahekast - tagavedu töötab, full time 4wd töötab aga nii kui lülitad part time 4wd või 4wd LO siis esialgu nagu töötaks kuid nii kui natuke suurem koormus taha tuleb siis nagu lööb midagi tagant ära ja vedu pmst kaob ära - lased gaasi maha, pööre kukub alla ja haagib jälle taha, nii kui jälle gaasi annad lööb tagant ära jne.
Mis võivad olla vead ja mida tuleks teha nende kõrvaldamiseks (palju maksma võib minna ning äkki on kellelgi mingeid varuosi pakkuda)?
Aitäh kes leiavad aega lugemiseks/vastamiseks!
Cherokee 4.0 94a vahekast ja tagadiffer Help!
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kõige kallimal juhul hangid teise vahekasti (4000-5000), difri juppe (1500-2500). Paar laagrit (500-1000), õli (300-400) ja töö sinna otsa. Arvan, et sinna auku Sul läheb. Aga eks tuleb ikka ennem karule kõhtu vaadata (mina ei vaata
)
Kardaaniristid kah ilmselt otsa (500).

Kardaaniristid kah ilmselt otsa (500).
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- reimo
- Rock Crawler
- Kontakt:
Vahekastis ilmselt kett veninud, suurema koormuse korral viskab üle. Kett kohapealt ostes ca 6000.-, töö oli aasta tagasi suurusjärgus 2500.-
Mina tellisin uue keti ise USAst, võttis aega, aga tulii kätte mingi 2-2,5 tuhandega.
Mina tellisin uue keti ise USAst, võttis aega, aga tulii kätte mingi 2-2,5 tuhandega.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks