Müüakse siis [välimuselt päris kena] seuke TOYOTA :
Liik: maastur
Aasta: 1995
Mootor: 2.4 R4 (84 kW)
Kütus: bensiin
Sn: 120000 km
Vedav sild: nelikvedu
Käigukast: manuaal
Värvus: oranž
Hind: 120 000.- EEK
7 669.- EUR
0% km
muu varustus
väga heas korras, roostet ei ole, pärit Sveitsist
...igaljuhul numbrimärgid on leedu omad
Kaks saia, üks piim Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986) Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8;VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Pill tundub ilus küll, ag hetkel enam ei hakka hammas peale...ja mind lüüakse maha kui ma niipalju maastureid kokku ostan
Kaks saia, üks piim Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986) Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8;VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Ostetud Sveitsist läbi Leedu tolli. Niiiiiii korralikku 95 a. pilli pole enne kohanud.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
ainult,et reaalne müügihind peaks olema kõvasti alla saja tuhande,ma ei saa üldse aru miks 70-es seeria on nii üle hinnatud,pidasin ise ligi neli aastat 70-et ja võin öelda et sihipärasel kasutamisel laguneb kui kurat!
Oot oot küsiks ka kust kohast LC70 laguneb.Olen sellega võistelnud ligi kaks aastat ja kõik mis lõhutud on tavaliselt välised vigastused, vahest harva ka oma lollusest tingitud vägistamised(sai algul paar poolassi otsa lukus sillaga lõhutud).
Arvan et kui ettevaatamatusest kännu otsa kihutad ei ole see autos kinni et roolivarras või mõni muu detail natuke kõveraks läheb,füüsika vastu ju ei saa.
Peace.
Sander"sass"Pärn,team mudapart,piloot,eesti karikasari 2007 VI koht(TR1).
Kõik mis liigub ka laguneb!Kas keegi ütlex mõne auto mis EI LAGUNEX???
Lihtalt mõnele satub õnnetu isend(LOE:eelmise omaniku poolt vägistatud viimseni kägar).
kusjuures mul poldki mingi hullusti läbipeetud pill,aga kardaaniriste läks nagu leiba,esisillatala ei tahtnud kuidagi ühes tükis püsida ja vahekasti otsalaagreid sõi ka mugavalt,seda siis aastase läbisõidu juures u.30000km,võistlusautodel niisugune läbisõit on natuke ulmeline seega siis teine teema!!
vahekasti otsalaagreid läheb siis kui seest laagrid ja puks läbi..võiks juba aru saada et kui miskit laguneb regulaarselt siis on viga kuskil sügavamal. väidan ka oma lühikese omamisaja põhjal et ei lagune ta ikka ühti kui ise loll pole. ma olen juba olnud
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td