66 e. "korraks metsa"

Käisid autoga välismaal ? Sõitsid ümber maailma ? Tahad sellest pikemalt kirjutada või pidevalt oma reisikirja uuendada ? See on just õige koht.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
saldion
Got ARB and Nitrous?

66 e. "korraks metsa"

Postitus Postitas saldion »

Et siis.... mis võrdub Gaz-66+60l bensiini+1 algaja juht(esimest korda gaz-iga metsas)+1 ''tark''juht kes õpetab(joob õlut)+veel 1 ''tark''juht kes õpetab(joob õlut)+ harvesteri rada+ kuuse känd
mainime veel ära et plaanitud oli max 20 minutit sõitu rajal kus nivaga ukerdasin, sellest tulenevalt ka läksime nö. kaks kätt taskus ja ainsaks varustuseks oli 2xsaku 4pack...
Tulemuseks oli masendavalt pikk, märg, mudane ja väsitav päev :twisted:

edit:
MITTE MISKI EI VÕTA AEGA 20 MINUTIT!!! Kui lähete, siis valmistuge ikka nii, nagu läheksite täismahus safarile... :D
Hea sõna ja revolvriga saavutab palju rohkem kui ainult hea sõnaga!!!
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

siinkohal on sul paslik läbi lugeda hulkuri kiirheietus "ermi päästmine"
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
mimuline
Rookie

Postitus Postitas mimuline »

mina ka suplesin eila korralike riiete ja tossudega mudas- ei olnud nii plaanis aga pealinna sõber tuli küla ja tahtis ka siis osa saada looduse mõnudest. 30minutist sai 2,5 tundi, hea et kaasas oli pikk (10m)koormarihm mille saime lõpuks tuttava ATV-le järgi panna. nii siis välja sai- ainult natukene oli vaja :D ALGAJAD nagu me oleme
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Ärge te seda viga tehke, et lähete 66-ga metsa, millel vintsi pole. Või siis kuskile pehmele põllule hullama, kui just linttraktoriga sõpra lähedal ei ole. Kui ta tahab, siis ta upub ja on ikka kuradi raske, nii et suvalise maasturiga teda kätte ei saa :evil: Korduvalt proovitud :roll:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

tarmo kirjutas:Ärge te seda viga tehke, et lähete 66-ga metsa, millel vintsi pole. Või siis kuskile pehmele põllule hullama, kui just linttraktoriga sõpra lähedal ei ole. Kui ta tahab, siis ta upub ja on ikka kuradi raske, nii et suvalise maasturiga teda kätte ei saa :evil: Korduvalt proovitud :roll:
Ja Zil 131-ga sõber, kelle appi kutsud, upub ammu enne 66-t... Sõjaväes sai proovitud mitu korda :twisted:
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Ega jah, olge nende suurte kolakatega ettevaatlikud. Omalgi kogemused 66 ga metsas. kuid parim näide oli ikkagi LC60 päevilt kui oma siledate asvaldirehvidega metsaservas tati peal nagu natuke sisse jäin. Kuna mul oli sõber T-150'ga umbes 500 meetri kaugusel, siis helistasin talle ja ta tuli kohale, ning uputas oma traka kapitaalselt ära minu kõrvale :D siis läks pool päeva kallist kolhoosiaega ja samapalju k-700 juhi sajatusi sest see reo kippus ka ikke iga nurga all maaalla vajuma. Cruiser loomulikult aga tuli peale tunnist pusimist ise sealt ära :D
Kusjuures tegemist ei olnud sooga vaid täiesti tavaline karjamaa.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Olle kirjutas:Ega jah, olge nende suurte kolakatega ettevaatlikud. Omalgi kogemused 66 ga metsas. kuid parim näide oli ikkagi LC60 päevilt kui oma siledate asvaldirehvidega metsaservas tati peal nagu natuke sisse jäin. Kuna mul oli sõber T-150'ga umbes 500 meetri kaugusel, siis helistasin talle ja ta tuli kohale, ning uputas oma traka kapitaalselt ära minu kõrvale :D siis läks pool päeva kallist kolhoosiaega ja samapalju k-700 juhi sajatusi sest see reo kippus ka ikke iga nurga all maaalla vajuma. Cruiser loomulikult aga tuli peale tunnist pusimist ise sealt ära :D
Kusjuures tegemist ei olnud sooga vaid täiesti tavaline karjamaa.
Pontu (t-150) on juba sündides üks suur õnnetus. Ma võin oma maja taga näidata 10 aasta vanuseid roopaid, mille kaks sellist teineteist aidates tekitasid... Samas Kirovets on siinmail ka vene sõjaväe Uralikuid välja tõmmanud.

(Vabandan, kui juba väga OT :oops: )

zum
Kondimurdja
Rock Crawler

Postitus Postitas Kondimurdja »

mina tahaks ka seda pilti näha, milline on tavaline põld kuhu kiirovits upub :roll:
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Palun. mine vaata märga viljapõldu. Läheb, nagu rakett.

Been there, done that osakond.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
mimuline
Rookie

Postitus Postitas mimuline »

Minu paps oli heal vene ajal EPT-s tööl 700-ja peal ning ühel objektil 50h uudismaal olid rööpad risti ja põiki. Rööpa sügavus oli nii palju, et astusid kütusepaagilt ilma vaevata pinnasele:) Ühtegi jossi ei saadetud objetile sest need kuramused uppusid lihsalt ära ja siis kaks 700-dat pidid sealt teda välja sikutama hakkama :burnout Praegast, 20a hiljem on seal kena põllumaa, Vat selliseid mülkaid võiks rohkem eestimaal olla kui oli vanal heal vene ajal- siis kahjuks ei olnud selliseid ärksaid mudahulle nagu praegasel hetkel :evil
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: 66

Postitus Postitas Landy »

saldion kirjutas: edit:
MITTE MISKI EI VÕTA AEGA 20 MINUTIT!!! Kui lähete, siis valmistuge ikka nii, nagu läheksite täismahus safarile... :D
Teame omadest kogemustest "ma korraks lähen" tüüpi "kähkukaid" mis kipuvad ca 12h pikkuseks karmiks olelusvõitluseks kätte minema.

Kui tahate "täie raha eest", minge pooltühja mobla aku ja kütusepaagiga, igaks juhuks ilma GPS-ita, ning enamus varustuset jätke ka koju. Juu-süüa ärge ka kaasa võtke. Riietus võiks ka ilmolude suhets võimalikult ebasobiv olla.

Naisel ja sõpradel on alati raske mõista, miks peale paari sellist kogemust ma alati "korraks " välja või teistel appi minnes kogu varustuse (nagu maailama lõppu minekuks) kaasa pakin. :twisted:
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Pajatan kah oma loo , kuidas toimus 66-e kiirsafari.
Oli kena sügisene ilm st vihma sadas ja sooja oli umbes 3c .Hommik algas nö kohustuslike aiatöödega : tuli vedada prahti ja puid jne.
Lõunaks olid aiatööd valmis . Paagis loksus veel kenake tilk bensiini (20l).Otsustasime siis onupojaga , et läheme vaatame milleks see 66 siis võimeline on . :twisted: . Maja lähedal on meil aga ilusate , pehmete luhtadega oja . Suund luhapeale , alguse oli lahe : teine aeglane ja põhjagaas .Auto liikus nagu loom . Aga kolmandat korda enam ühes rööpas sõita ei kannatanud. :cry: . Ja auto tegi sellise tembu , et uppus raisk keset luhta ära . Eest paistis umbes veerand ratast ja tagant ei paistnud rattaid üldse mitte .
Hindasime olukorda ja järeldasime , et seis on s##t . Auto keset soppa ja endal pole trktorit. alguses labidad pihku ja kaevama :idea: . Kaevasime vist miljon tonni muda 66 ümbert välja ja üritasime ise välja sõita .Aga õnnestus see ju küll :lol:
Kõigepealt koju trosse ja linte otsima , sugulane läks külapealt traktorit vaatama.
Kokku tuli vedada umbes 50 m trossi ja traktor mis autot vedas oli MTZ 52 .
Aega kulus umbes 5h
Olime ülepeakaela si#ased ja rõõmsad , et see nii kergelt :wink: lõppes.

Loo moraal on selles , et kui sul on 66 . Siis sõida sellega mööda kõva põldu ja kuula V 8 säundi. 8)
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

uputaja kirjutas: Loo moraal on selles , et kui sul on 66 . Siis sõida sellega mööda kõva põldu ja kuula V 8 säundi. 8)
Mitte alati:
http://www.4x4.ee/driveouts/2004/gallery/2004_07_21
http://www.4x4.ee/driveouts/2004/gallery/2004_07_03
http://www.4x4.ee/driveouts/2004/gallery/album04
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Sorry . Jäi mainimata , et kui 66 pole vintsi , siis sõida põllul . aga kui vints ninal siis purjeta metsa niikuis jaksad .

PS : Minu masinal vintsu pole . Seega nüüd piirdu põllukruiisiga .
Ja vahel harva sõidan ka kõval , männiokastega kaetud metsateel .
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
quest
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas quest »

http://pilt.delfi.ee/album/52285/?page=1

polnud just kõige kuivem aeg ja eks pildilt on näha mis toimub !? :roll: :oops:
PiltHotSteelTeam
Tel. 53979329
TR3
Vasta