Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Oleks vaja täna õhtuks 2-3 maasturit Hollywoodi ette kella 21:00-12:00
Toimub üritus Getaway maasturite eri, et kui kellegil on huvi siis saab iga auto eest kuni 4 VIP pääset ja pudeli Smirnof Ice tervitus dringina!
Kontakt 5289380 Sallu
PS! maastureid võib alati rohkem olla, mahub sinna umbes 10
reklaam
Smirnoff Ice esitleb:
Getaway in Tallinn 13 detsember Club Hollywood Racegirl 2007 eriti sexikas finaal.
Maja esise vallutavad maasturid silmailu eest hoolitsevad pesu24 ja getaway tantsijad. Pilte vaata weekend.ee st. 13 detsember getaway!
Viimati muutis sallu, N Dets 13, 2007 11:21 am, muudetud 1 kord kokku.
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Ok aga arvestan sinuga, pargi sa siis kuidagi kunstiliselt hollika ette, nii et saaks teised autod ka mingis sünkroonis parkkida, 2 jõhkramat tahaks treppidele panna...
ega sa ise seal pole juhuslikult poole kaheksa paiku? kui sa jõhkraid kolakaid tahad, siis küsi rommi käest, las ajab enda ja jaagu pillid kohale põhimõtteliselt võn ka kellegile oma auto võtme jätta kui on vaja manööverdada. Kellegagi peaks ikkagi kooskõlastama selle ka kohapeal ilmselt. Pärast saab tasulises parklas keeruline seletada olema, et rääkisin salluga internetist ahjaa, kas tahad porist või pestud autot
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
No eelmine aasta oli rommi ja silvari autod ilusasti trepipeal ja nad väga ei kurtnud ürituse üle plus hollika turvamehed jälgivad läbi klaasuste autosid ja neile on käsk kätte antud valvata... on seal ju olnud mitmemilliseid braabuseid ja igatverd tuuningu autosid, vene autosid, sikleid atvsid scuutreid ja isegi mullivann irwww
Dämit, mul just masin laiali ja suurem hooldus päevakorral... eile olin laisk oleks võinud auto kokku panna. Sallu ka muidugi jättis asja viimasele minutile. Eelmine aasta parkisime silvariga poolviltu treppidele, päris huvitav oli peolt koju minna
Siis sul on küll Silvari liiklusvahendite pargist väga nõrk ülevaade
See, et lõpuks ometi on Kosel majaümbrus tühi, ei tähenda veel automaatselt et tal kummalised liikurid päris otsa on saanud
See, et lõpuks ometi on Kosel majaümbrus tühi, ei tähenda veel automaatselt et tal kummalised liikurid päris otsa on saanud
Olen viimasel ajal täheldanud,et tal hakkab prügi otsa saama.Järelikult on väärtuslikum kaup peidus:)
Movistar kirjutas:Millega ta tuleb?Jalgrattaga või.
Olen viimasel ajal täheldanud,et tal hakkab prügi otsa saama.Järelikult on väärtuslikum kaup peidus:)