K:Palju läheb määret esisilda

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
Nitram1
Mudder

K:Palju läheb määret esisilda

Postitus Postitas Nitram1 »

Hakkasin siis tavotipritsiga määret lisama ,esi käänmikku(munakasse) või kuda seda nimetada ja loogiliselt peaks nagu hakkama teda kuskilt vahelt välja pressima aga ei midagi sai umbes terve suur tuub sisse pumbatud.Kas on võimalik ,et läheb silda sisse või ,et on täitsa kuiv ja peabki teda sinna nii paju minema.
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

Ahoi

kui poolassi simmer kulnud, siis surud seda silla kaela.

Peale silla kappi läx mul suur tuub munakasse nagu tirtsiti sisse, siiani on hea.

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Mul läks kah ühte tühja käändmiku umbes 1,5 tuubet määret . Lõpuks hakkas servade vahelt välja ajama.
Oma kogemustest võin soovitada , et pane määret sisse nii palju kui mahub , sest vees seistes jooksevad käändmikud üsna lihtsalt vett täis ka uute simmerite ja vilttihendite vahelt .
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Nitram1
Mudder

Täname.Eks ma pumpan juurde vaatab palju läheb.
Kasutaja avatar
rkoit
Rookie

Postitus Postitas rkoit »

Anna teada palju läks ka
ylbik
Fitting 38"

Postitus Postitas ylbik »

rkoit kirjutas:Anna teada palju läks ka
Ta siiani pumpab, 941 tuubi on juba pumbatud :D
militar
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas militar »

mul oli sama probleem. keegi rääkis et pidavat minema pea kaks tuupi. eks ka mina lajatasin sinna sisse pea kolm tuupi. siis lõpetasin ära et ei ole normaalne. ok, tegin väikse ringi, nii umbes 5km ja oh üllaülla kõik tuli piduri trummlist välja. peale seda väike remont, simmerid uued ja ka see pronks puks mille otsas see ratta kinnitus istub (vabandan et ei tea selle nime). ja nüüd kõik ok. NB läheb pea kaks purki. JÕUDU
uaz 31512 4wd 53-96-72-85
Nitram1
Mudder

militar kirjutas:mul oli sama probleem. keegi rääkis et pidavat minema pea kaks tuupi. eks ka mina lajatasin sinna sisse pea kolm tuupi. siis lõpetasin ära et ei ole normaalne. ok, tegin väikse ringi, nii umbes 5km ja oh üllaülla kõik tuli piduri trummlist välja. peale seda väike remont, simmerid uued ja ka see pronks puks mille otsas see ratta kinnitus istub (vabandan et ei tea selle nime). ja nüüd kõik ok. NB läheb pea kaks purki. JÕUDU
Täname.
Ei ole veel aega saanud juurde pumbata eks peab siis trumli igaks juhuks maha võtma.
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”