Suzuki Jimny Tartus Raadi autoturul?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Kriisa
Mudder

Suzuki Jimny Tartus Raadi autoturul?

Postitus Postitas Kriisa »

Juba ligemale kuu aega on müügis see masin http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Täna käisin uurimas ja sõitmas. Imestan, et üldse nii kaua alles.

Kas keegi siinsetest on ka seda uurimas käinud?
Pidi olema uuena Eestist ostetud, odomeeter näitab 164000km.
Topauto Tartu ja Tallinna esindustest uurisin, nende andmebaasides puudub informatsioon selle auto hooldustes käimiste kohta. Tallinnast on küll uuena Eestisse müüdud, kuid hoolduses on käinud ei tea kus või siis mõne muu linna esinduses. Tartus nad ei näe Tallinna ajalugu ja vastupidi, samamoodi on ka muude Eesti esindustega.

Sõites tundub, et rool on jube raske. Ma ei tea kas ta peabki nii olema, kuid näiteks Niva rool pole nõnda raske. Raske oli ka sõites. Umbes sama nagu ühe tänapäeval autol seisva mootoriga veeredes pöörata. Kiirendades kostus ka põhja alt mingit vibratsiooni/põrinat. Muidu jõudu tundus olevat.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Ma ei tea kui täpne see asi on aga kuulutuses on kirjas tagavedu.Järsku on mingi viga sel neliveol küljes :roll:

Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
Kriisa
Mudder

Postitus Postitas Kriisa »

Seda ma märkasin ise ka, et seal nii kirjas on. Arvan, et see on lihtsalt kuulutuse sisestamisel tekkinud viga.
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Postitus Postitas Leedu »

Tsitaat kuulutusest: " aeglustiga ja kiire nelivedu"
Talasilda ja Tugevat Raami!

Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
freeloader
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas freeloader »

ja kui pilte vaadata, siis vahekasti kang paistab olevat 4H asendis...seega peaks töötama...(mina kah liiva sisse 2WD-ga ei läheks, kui on 4WD saada :D )
ats
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas ats »

Ilma rooli võimendita variandil ongi rooli keeramine raske nagu ZILil. Maanteel on se hea, metsas aga jama. Vibratsioon kiirendamisel võib tulla sellest, et sumpsi üks tripp on katki ja toru lööb vastu keret, ühesõnaga tahaks väljalaske süsteem ülekäimist. Muidu on Jimny OK masin kuigi mntl hüpleb nagu kits.

ATS
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”