Tavapatrull sind ei kiusagi aga julgestuse omad teevad 2300.- ja saadavad kordusülevaatusele ilma pikema jututa.Mossemeez kirjutas:Tulede kõrgusregulaatoreid kaasas ei ole.
Siiski ei ole keelatud ilma kõrgusregulaatoritta mitte ainult bi xenonid vaid kõik xenonid,seega ei tohiks suurem osa autosid Eestis üldse ringi sõita.
Siiski niipalju kui mina neid müünud olen ja tean siis ei ole küll mitte kedagi nende pärast kiusatud.
Kellel huvi on siis saab automaatsed kõrgusregulaatorid ka osta
Hind 3600.-
Demagoogia big xenonite ja paigaluse jms pasa ümber
Moderaator: Moderators
Tead Mossemeez, ei tahaks nagu teisele inimesele sitasti öelda. Minu arust sa jagad oma kommentaaridega väärinformatsiooni enda müüdava kauba kohta ja selle tõttu peaks antud teema siit foorumist kustutama. Mõni ullike usubki su juttu, et xenonite kasutamine on igati hea ja teistele kahjutu ja siis imestab, miks korduva sai.Mossemeez kirjutas:Pimestama hakkavad nad siis kui valesti reguleeritud
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Mossemeez kirjutas:Pimestama hakkavad nad siis kui valesti reguleeritud
Enne kui mütsiga lööma tuled, hangi adekvaatset infot.Mossemeez kirjutas:Pimestama hakkavad nad siis kui valesti reguleeritud
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=1026522
teosta otsing: Kood 224
http://www.danielsternlighting.com/tech ... sions.html
http://www.danielsternlighting.com/tech ... tages.html
http://dastern.torque.net/Mods/Hella_Xenon_Warning.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw&eurl
ja niin poispäin.
Kokkuvõtlikult: Halva installi puhul on HID'st rohkem kahju kui kasu.
ma tean vaid ühte masinat, millele on lähituled lastud panna retrofiti käigus ning see masin käib tehnilises ülevaatuses näiteks sedasi, et enne vahetatakse tavalised pirnid sisse tagasi.Siiski niipalju kui mina neid müünud olen ja tean siis ei ole küll mitte kedagi nende pärast kiusatud.
Rohkem valgust on tore, äri ja soodukas on toredad aga hetkel haiseb asi minu jaoks selle järgi, et püütakse legaalse pähe müüa mittelegaalseid asju. a'la "uzi on nii väike käsirelv, et selle pärast küll keegi kiusama ei hakka"
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
Kamoon maailmaparandajad internet kubiseb tuuning saitidest kus müüakse tuuning tulesid,spoilereid,xenoneid jne jne.
KEEGI EI KÄSE TEIL ENDALE MINU KÄEST XENONEID OSTA!.
Lihtsalt kui keegi tahab odavamalt kui mujal pakutakse siis annan selle võimaluse.
PS!Tapmis ähvardused ja muu jura paluks siis ps!
Lihtsalt kui keegi tahab odavamalt kui mujal pakutakse siis annan selle võimaluse.
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Kamoon, odavamalt? Ma pakuks, et mujalt saab ikka umbes poole odavamalt juba kui sinu pakutav... lihtsalt ääremärkusena...Mossemeez kirjutas:Kamoon maailmaparandajad internet kubiseb tuuning saitidest kus müüakse tuuning tulesid,spoilereid,xenoneid jne jne.
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Ot misasja, järgmisena hakkad spoilereid siin müüma vä? Ära hakka ole hea. Siis oleks netis jälle üks spoilereid ja ksenoone müüv sait juures.Mossemeez kirjutas:Kamoon maailmaparandajad internet kubiseb tuuning saitidest kus müüakse tuuning tulesid,spoilereid,xenoneid jne jne.
Keegi pole sind tappa üritanud, ära demagoogitse. Aga. Kui sa müüd midagi siis a) tee endale selgeks mida müüd või b) kui tead, mida myyd - ära proovi teistel mütsi silmini tõmmata lolli jutuga a'la "vale regull - sellepärast peabki pimestama"
Saati et ei anna sa ju tegelikult midagi ka odavamalt vaid pigem paarsada krooni isegi kallimalt kui foorumis, mis peaasjalikult räägib tuunimisest.
Jah, keegi ei käsi su käest osta, aga ometi oli sul ju lootus, et ehk keegi ikka ostab.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
et siis olen ise tegelenud xenonite müügi ja paigaludsega pea 6 aastat, ja ütlen selle automaat regullimsie kohta niipalju, on hea kui see olemas on, aga tegelikult teda vaja ei ole, kui tuled on korralikult paikka reguleeritud JA ON PUHTAD siis nad ei pimesta, xenon tuled hakkavad pimestama siis, kui esiklaas on piisavalt must, et xenoni palju eredamad valgusosakesed klaasil hajuma hakkavad, seega xenon tuledepuhul PEAB tuleklaasid puhtana hoidma, see on savi, kas sul on reguloaator või mitte..
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Huvitav millel inimeste.. või ei... modede selektiivsus põhineb. Kui keegi müüb pitsilinal kõlareid, siis pannakse ta nurka herneste peale põlvili, aga seadusega vastasseisvaid, Moskvitshi pagasnikust müüdavaid laternaid, võib nõrkemiseni pakkuda
.

Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
ma räägin seda mis mujal maailmas on, ntx saksamaal on nõutud ainult pesurid...
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Üldiselt on ehk nii, et kui laternates on hõõguv punkt reflektori fookuses, siis reflektor peegeldab selle nagu ette nähtud ja klaas murrab valguse nagu ette nähtud. Üldiselt toodetakse kõik H1....jms lambid jäiga standardi alusel, kus asetsevad hõõgniidid. Hiinas valmistatud HID elemendid ei ole pahatihti fookuses ja seetõttu fookusest väljas mitte punkti kujuline äärmiselt hele kaarlahendus peegeldub laternast välja vormimata kujul.sallu kirjutas:et siis olen ise tegelenud xenonite müügi ja paigaludsega pea 6 aastat, ja ütlen selle automaat regullimsie kohta niipalju, on hea kui see olemas on, aga tegelikult teda vaja ei ole, kui tuled on korralikult paikka reguleeritud JA ON PUHTAD siis nad ei pimesta, xenon tuled hakkavad pimestama siis, kui esiklaas on piisavalt must, et xenoni palju eredamad valgusosakesed klaasil hajuma hakkavad, seega xenon tuledepuhul PEAB tuleklaasid puhtana hoidma, see on savi, kas sul on reguloaator või mitte..
See jutt ei käi tehase xenon lampide kohta, kus reflektor ja valguse murdmine on ette nähtud juba HID elemendile.
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
oh issand. järgmine soolapuhuja. räägi seda mida sa tead, mitte seda mida sa arvad. Oleks sa öelnud, et hiinas on lubatud HID ilma automaatse kõrgusregulaatorita, oleks veel uskunud isegi. ehk. Aga saksas… Saksas on HID keelatud isegi juhul kui sul on need regulaatorid, aga tootel puudub TÜV.sallu kirjutas:ma räägin seda mis mujal maailmas on, ntx saksamaal on nõutud ainult pesurid...
Ja isegi kui on TÜV, peab olema sul see install tehtud TÜV poolt aksepteeritud paigaldaja juures.
http://www.tuev-nord.de/21860.asp
Et sa ei tuleks välja järgmise riigiga, kus lubatud on ilma regulaatorita siis võin ette ära öelda et kõigis EU riikides on ilma aut. regulaatorita nad keelatud.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070