Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kolmapäeval umbes kl 10-14 teeme Mustjõe karjääris RMK maastikusõiduradadest Osooni saadet. Kui kellelgi see rada veel proovimata on või juhtub sel ajal läheduses olema, võiks tulla sõitma - mida rohkem masinaid, seda paremad kaadrid saame jäädvustada. Oodatud nii maasturid kui ka ATV-d. Hea võimalus oma masina ning miks mitte ka muljetega ekraanile pääseda
Niinagu viimane "Autolehe" artikli tegemine näitas on vintsiga julgestamine igati omal kohal. Inderk või Veiko võivad rääkida, kuidas korraks käimine 7-tunniseks tõsiseks maratoniks osutus, mis pääsetauto ja treileriga päädis.
Landy kirjutas:Niinagu viimane "Autolehe" artikli tegemine näitas on vintsiga julgestamine igati omal kohal. Inderk või Veiko võivad rääkida, kuidas korraks käimine 7-tunniseks tõsiseks maratoniks osutus, mis pääsetauto ja treileriga päädis.
Käidud ja võib õnnestunuks lugeda. Esindatud olid minu runner, hannese D22, kala atv ja üks chero... vintsida sai ja kinni jäime kordamööda kõik Kokkuvõttes oli lõbus hommikupoolik... Hannese Nissan eritas erinevaid kummist ja plastikust detaile, ning said veidi ka salongipesu tehtud
Edit: ahjaa... mitsu oli kah ju
Viimati muutis rommi, N Nov 15, 2007 8:24 am, muudetud 1 kord kokku.
Ojaa, see salongipesu tipnes nüüd sellega, et ükshaaval kustuvad mu autol tuled . Kõigepealt tagant pimedus, nüüd eest üks pirn ja terve armatuur ka(või on mul lihtsalt paha päev).
Ja plastikust detaile mul ei irdunud, kõigest üks(ka viimane) porilapakas.
rommi kirjutas:Käidud ja võib õnnestunuks lugeda. Esindatud olid minu runner, hannese D22, kala atv ja üks chero... vintsida sai ja kinni jäime kordamööda kõik Kokkuvõttes oli lõbus hommikupoolik... Hannese Nissan eritas erinevaid kummist ja plastikust detaile, ning said veidi ka salongipesu tehtud
mina ei jäänud kinni
ma arvan et suht hea saate saavad nad kokku panna
hea tööpäeva algus oli
H.K kirjutas:Ojaa, see salongipesu tipnes nüüd sellega, et ükshaaval kustuvad mu autol tuled . Kõigepealt tagant pimedus, nüüd eest üks pirn ja terve armatuur ka(või on mul lihtsalt paha päev).
Ja plastikust detaile mul ei irdunud, kõigest üks(ka viimane) porilapakas.
H.K kirjutas:Vaatasin jah, ja osa põhjusest oli seal. Nüüd jäänud veel 2 pirni mis ei ilmutanud elumärke(läbi ei ole, vahetatud). Eks tegeleme nendega ka kunagi.
Kaitsmeplokis on tagajärjed Põhjused on ikka kusagil mujal, mina alustaks uppunud juhtmekimpude lühiste likvideerimisest, seejärel lühised uppunud tarbimiskohtades (lambid-pesad) ja lõpuks siis uued kaitsmed...