M: Toyota Land Cruiser 90.
Moderaator: Moderators
M: Toyota Land Cruiser 90.
Müüa Toyota Land Cruiser 90 heas korras.
Tel: 58 113 196
Edgar.
Hind: 190 000.-eek
Rohkem ifot masina kohta leiab siit: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Tel: 58 113 196
Edgar.
Hind: 190 000.-eek
Rohkem ifot masina kohta leiab siit: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Viimati muutis Edgar1, R Nov 02, 2007 9:22 pm, muudetud 1 kord kokku.
Olen selle masinaga vähe sõitnud ja pole vajadust olnud arvutada, et palju kütet kulub.
Oled ostuhuviline või teades, et kütet kulub paar liitrit rohkem siis... ?
Kas pean nüüd kõvasti hinda langetama? Usun, et inimene kes oma ostu valiku langetab selle maasturi kasuks siis peaks ikka midagi teadma auto kohta.
Oled ostuhuviline või teades, et kütet kulub paar liitrit rohkem siis... ?
Kas pean nüüd kõvasti hinda langetama? Usun, et inimene kes oma ostu valiku langetab selle maasturi kasuks siis peaks ikka midagi teadma auto kohta.

Ei ole ostuhuvi, lihtsalt häirib inimeste ilustav suhtumine-huvitav,miks keegi ülespoole ei eksi -kui ei tea?? Kui ei tea ära kirjuta ja kui kirjutada tahad, siis kasvõi amservi lehelt (Linnas l/100km (93/116/EEC) 11,2) see siis viimase põlvkonna D4D manuaal. Edu müügil.
Viimati muutis Tom 73, K Nov 07, 2007 6:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kes sa selline oled, et tuled ütlema mida kirjutan ja kirjutamatta peaks jätma.
Ma eksisin põhimõtteliselt ühe liitriga ja sina hakkad siin näpuga järge ajama. Iga inimene oskab õelda umbes kütusekulu.
Kuulutust on uuritud ligi 1000 korda ja ei ole kaaskodanikel senini ütlemist olnud. Kui sind sellised asjad Närvi ajavad siis peaksid mujale põõrduma, selliseid eksimusi juhtub igalpool ja sina nüüd just see korralooja
Loodan, et lõpetad selle mõttetu tähenärimise.
Ma eksisin põhimõtteliselt ühe liitriga ja sina hakkad siin näpuga järge ajama. Iga inimene oskab õelda umbes kütusekulu.
Kuulutust on uuritud ligi 1000 korda ja ei ole kaaskodanikel senini ütlemist olnud. Kui sind sellised asjad Närvi ajavad siis peaksid mujale põõrduma, selliseid eksimusi juhtub igalpool ja sina nüüd just see korralooja
Loodan, et lõpetad selle mõttetu tähenärimise.