Talv tulekul ja vaja leida igapäevane linnamaastur. Ei ole mul mõtet segast peksta, et peaks miskit metsa kannatama ja käru vedama ja ma ei tea mis veel - nagunii sunnin vahel ka selleks. Eelistaks väljalülitatava esisillaga, aga aeglustiga ehk vahekastiga masinat, aga pidev nelivedu pole ka probleem. Sooviks eelkõige diiselautot mootoriga kuni 3,0 liitrit või bensamootoriga kuni 2,5 liitrit. Kindlasti manuaal ja 5 ust. Võiks olla kärukonks. Aasta võiks hakata alates 1996 ja uuem ja hinnavahemik 50 000 - 150 000 eeku. Asukoht Eestis või ehk ka lähivabariigis. Hinnavahemik nii imelik seetõttu et sobiva pakkumise korral ostaks naisele ka talveks maasturihakatise(RAV-4, CRV). Ei tahaks MB, Hyundai, Daihatsu, Daewoo, Land Rover Range Rover, Mazda, SsangYoung. Ei taha kedagi solvata, seetõttu ütlen viisakalt, et mina ei ole mõne vääriline ja mõni mudel pole minu vääriline. Soov osta ilma suurte vigadeta(väiksed ok) auto, mille omanikul kiire rahadega(maksaks ilma liisingujamata kohe auto kinni) ja seetõttu müüb soodsa hinnaga(loe keskmisest odavamalt).
Tel. 52 63 877
P.S. Ei ole kokkuostja kuulutus praegu vaid soov osta isiklikuks kasutuseks, seetõttu paluks mitte pakkuda autot millega ei julge tegelt ka ise sõita. Ja kindlasti jäi midagi märkimata, aga eks saab lisada.
Ja sobivusel paljun mitte teha nöökimisefoorumiks see kuulutus vaid ikka autopakkumisepostitused.