29.09. Virumaal metsa
Moderaator: Moderators
Laupäev on viimase pealKuzmitz kirjutas:Nuh, notsud- kas keski võtab rajameistri austava tiitli oma õlgadele? kuidagi sügeleb...
PS. Laupäev oleks "viimase peal"...

Lähme sinna, kuhu te eelmisel korral kojumineku ettekäändel ei jõudnud

Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
A pärast välja kah sikutate vä? Igaljuhul olen asjaline...Bullrider kirjutas:Ma võtn ka piirdelinti hea paarsada meetrit ja lauakse koos tooliksega, sest mul nina tunneb, et sääl paigas võib kena kopika kokku ajada piletimüügiga. Ja toitlustus tuleks lausa tellida suurem ja uhkem, et seda porikoorikul vaevlemist vaadates kõhud publikul tühjaks ei lääks.
Panen kaardilugeja kah kõrvale, siis teil kokanduses vähe lihtsam

PS. Hakkan vist taipama, miks ei ole pilte pärast grilli-pausi...
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Täna hommikul pesulasse (Rakveres Tartu tn pesula) minek-
sättisin Salvoka ukse taha ja ise välja suitsetama. Avanes käsipesula uks ja väljus üks töötaja... Vaatas minu autot ja siis röögatas uksest sisse: "Ants, tule vaata!!!!" Ants tuli ja vaatas ning muigas samuti. Ma siis küsisin, et mis siis nii naljakas "natuke" mudases autos on? Muud polnudki miskit, kui seda, et neil oli üks aastavanune Länkar samasugune mudane eile sees olnud... Vennikesed arvasid, et on miski maasturiomanike kokkulepe pesula käibe suurendamiseks...
A sõit oli ootuspäraselt lahe. Boobi Tripperile peaks panema liignime "Hõljuk". Ise uppusin Salvokaga ära, nagu oodata oligi, Bullrider oma Grandiga igast august tühikäigul läbi ei sõitnud... Nii see sõit oli...
Fotosüüdistused homme.
sättisin Salvoka ukse taha ja ise välja suitsetama. Avanes käsipesula uks ja väljus üks töötaja... Vaatas minu autot ja siis röögatas uksest sisse: "Ants, tule vaata!!!!" Ants tuli ja vaatas ning muigas samuti. Ma siis küsisin, et mis siis nii naljakas "natuke" mudases autos on? Muud polnudki miskit, kui seda, et neil oli üks aastavanune Länkar samasugune mudane eile sees olnud... Vennikesed arvasid, et on miski maasturiomanike kokkulepe pesula käibe suurendamiseks...
A sõit oli ootuspäraselt lahe. Boobi Tripperile peaks panema liignime "Hõljuk". Ise uppusin Salvokaga ära, nagu oodata oligi, Bullrider oma Grandiga igast august tühikäigul läbi ei sõitnud... Nii see sõit oli...
Fotosüüdistused homme.
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Homme on siis ikka homme?
Minu kätte on jõudnud DVD viimase kahe sõiduga. Asjaosalised võivad mind nüüd kohvile kutsuda videod vaatama
Millal kordame? Hõljuv tripper on jälle lahinguvalmis...

Minu kätte on jõudnud DVD viimase kahe sõiduga. Asjaosalised võivad mind nüüd kohvile kutsuda videod vaatama

Millal kordame? Hõljuv tripper on jälle lahinguvalmis...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.