https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 6384201748

Moderaator: Moderators
Ja tasuta annetatud autode pealt 3K või ?!? Ja autoga kaasa pandud riided müün siin kaltsukas maha ka ?
FB-s on ka grupid, kus otsitakse 1500..2000EUR 4x4 sõidukeid UrinasseTiitR kirjutas: ↑K Mär 09, 2022 5:30 pm Landy, mis karjud nüüd? Mulle jäi lihtsalt silma, et reklaamid end vahendusisikuna siin ja läbi sinu saavat müüa maastureid kuni 3k eest, samas on FB avalikult üleval kuulutused, kus sinna ostetakse maastureid (ka remontivajavaid ja teevad ise korda) kuni 4k. Sellest ka minu küsimus oli, kas vahendusisiku vahendustasu on 1k? Riietest ja muust pahnast ei räägi ei sina oma algses postituses, ega ka need seal FB grupis![]()
Ma tänan, vastus igati poliitkorrektne ja tean, et masinad liiguvad, viimane kolonn ei puutu asjasse (moluraamat pole vast kohustuslik ja minul seda pole)
Ma ei saagi kuidagi kommenteerida, sest ma ei ole Kareniga kuidagi juriidilseilt seostud. Aitan vabatahtlikuna info koguda/sorteerida ja taele edastada, sest 4x4 autod pole tema ampluaa (Ta peab BMW ametliku teenindust).