Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
Äkki paneks siia foorumisse rehvikalkulaatori ja muud kalkulaatorid ka, nagu tikutakul on.
Miks mulle tundub, et see on geniaalne mõte
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Landy kirjutas:Neid kalkulaatoreid on siia korduvalt postitatud, kuid eelkõige ootavad nad 4x4.ee webilehe valmimist.
Seda minagi. Mälukaotuseni on neid postitatud siia.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Torkasid jälle ära , aga inimene küsis ju cm-d. Hakka pärast jälle uut valemit andma .
1 aspekt: lubage mulle mu ignorantsus aga minuteada on murdudega arvutamine 5. klassis ja tollidest räägitakse ... okei vist tõesti ei räägitagi meie koolides aga vähemalt keskkooli ajaks võiks ju olla see välja ise uuritud?
2 aspekt: kui leiti üles juba 4x4.ee foorum siis kas oleks olnud raske googlesse lüüa "1 3/8 inches in cm"?
See vaid matemaatika, edasi tulevad UNC ja UNF keermed, niiti tolli kohta, toru välismõõt nt. 7/16 jne. Seda mõõtude süsteemi ei laksanud lõpuni lahti vist isegi selle loojad. Lisame veel mõniteist kasutuses olevat eripikkust miili ja loendamatul arvul muid müstilisi mõõtühikuid. Jutu mõte- ärge küsijale näkku lööge.
Küsijale- kui tegemist toruga, neid mõõdetakse tihti seestpoolt ja siis matemaatika lõpetab kehtimise.
mõned on väga närvilised, ei julge kohe enam nina siia torkida, äkki võib veel peksa saada:D aga jah, vahest jookseb mõte nii kinni, et ei tea mida teha. andke andeks, et küsisin. (eriti TRC)