See on sedasi, et "las koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi"

Moderaator: Moderators
Jah, ma siinkohal tunnistan häbiga, et kuna eelmisel korral ei olnud kedagi valida, siis ma avansina EKREle oma hääle andsin. Küll mitte valitsusse (paratamatult tänu matemaatikale sattunud) idiootidele, aga siiski sellel parteile. Et noh mehed tehke. Aga tuli täpselt seesama määää, mis teistelgi. Süüdimatud jobud ja raisatud hääl.
Aga mille kohta ei tulnud? Kogu aeg olid ees süvariik, kantslerite vandenõu, homod, neegrid, soros, ... Ettekäändeid oli megalt.
Nii on, kõik on SD roosad kloonid, ainuke erim on EKRE ja teatud mööndusega Isamaa ... EKRE on minu valik ka, kuna omaaegse valimiskalkulaatori järgi olen äärmuskonservatiivne vasaktsentrist, ehk muidu ekreist kuid majanduspoliitiliselt tsutt vasakpoolsem.v6sa kirjutas: ↑T Apr 06, 2021 9:47 pm Järjekordne roosamanna senise info põhjal.
Majandusprogrammi ei näe. Aga meil on eluküsimus majandusprogramm, mis tooks meid välja odava allhanke nõiaringist.
Pragune kodulehel olev mull on vastuolulisi lubadusi täis: rohkem kiiremat riiki ja vähema maksukoormusega rohkem riigi teenuseid kodanikule. ...
Ja mida me peaks siis tegema? Ettepanek on?