ragnis6@hot.ee
Moderaator: Moderators
Hmm aga kamp kokku ja ma juhatan teid rajale, ilma vintsi ja kollide abita vähemalt nädlane ekspeditsioon tungi ja labidagaKuzmitz kirjutas:Kui mõnel nädalavahetustel miskit orgunnima hakkate, saatke mulle kah infot! Ajan oma Patroli ka rivvi. Samuti puudub vints ja rehvid on tavalised BFG AT.
Tsiklisõidu hooaeg hakkab varsti lõppema, kuid metsa poole kisub ikka.
Juhata nad rajale, siis on põhjust kollidega jalutama minnaRaitz kirjutas: Hmm aga kamp kokku ja ma juhatan teid rajale, ilma vintsi ja kollide abita vähemalt nädlane ekspeditsioon tungi ja labidaga
Et aga saaks jälle teiste masinatele hüüdnimesid panna, jah? Tegelt võiks midagi sellist teha, nagu me biker.ee väljasõitu tegime. Mitme autoga saaks vähe raskemaid kohti kah vallutada. Kollidega koos mina enda omaga enam ei tuleboob kirjutas:Juhata nad rajale, siis on põhjust kollidega jalutama minnaRaitz kirjutas: Hmm aga kamp kokku ja ma juhatan teid rajale, ilma vintsi ja kollide abita vähemalt nädlane ekspeditsioon tungi ja labidaga
Usalda jah neid Boobi ja Raitzi radu http://www.bj40wrc2.ee/pildid/70406/P4063716.htmlKaits kirjutas:Kui rajad on teada ja osavõtjad olemas, kas siis orgunniks mõne väljasõidu???????????????
Tegelikult mõlkus mõte teid sinna saataKuzmitz kirjutas: Usalda jah neid Boobi ja Raitzi radu
Ei ole see nii hull ühti. Meiekandis pisikesi sukisid pole ja mööda nurgataguseid me ka ei sõida. Ikka julgelt meeste kombel mööda laia ja mudast teedMell kirjutas:Tundub,et algselt plaanitud rahulik väljasõit hakkab võtma tavapäraseid raame,kus mina oma rahvamajaga pean otsima ringteid