L-Virumaal keegi metsas ka müttab?

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

rax6
Off Roader Wannabe

L-Virumaal keegi metsas ka müttab?

Postitus Postitas rax6 »

kas keegi L-Virumaa metsades ka sõitmas käib? kui miskit toimub võtaks ennast heameeleda "sappa" (seltsis pidi ju kiiremine segaseks minema :bg ja üksi ronimine muutub juba tüütavaks)

ragnis6@hot.ee
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Räägi sellest, mis tehnikaga sa siiani üksi roninud oled, siis teab tulevane kaasakutsuja, kellega-millega tegu :D
Me näiteks käisime täna. Leidsime muda ja palju vett ja kuivanud oja...

Edit: sul '88 Trooper?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
rax6
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas rax6 »

88 izuzu trooper jah. pole vintsi ega korralike kumme kah all :roll:
Kaits
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Kaits »

kas sul vaja siis veidi kergemat teekonda, mul samad plaanid ja mõned kohad veel vaja vallutada. Kui on huvi,anna aga teada, ehk leiame ühise teekonna.
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

Kui mõnel nädalavahetustel miskit orgunnima hakkate, saatke mulle kah infot! Ajan oma Patroli ka rivvi. Samuti puudub vints ja rehvid on tavalised BFG AT.
Tsiklisõidu hooaeg hakkab varsti lõppema, kuid metsa poole kisub ikka 8) .
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Kuzmitz kirjutas:Kui mõnel nädalavahetustel miskit orgunnima hakkate, saatke mulle kah infot! Ajan oma Patroli ka rivvi. Samuti puudub vints ja rehvid on tavalised BFG AT.
Tsiklisõidu hooaeg hakkab varsti lõppema, kuid metsa poole kisub ikka 8) .
Hmm aga kamp kokku ja ma juhatan teid rajale, ilma vintsi ja kollide abita vähemalt nädlane ekspeditsioon tungi ja labidaga :D
1 Hobujõud
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Raitz kirjutas: Hmm aga kamp kokku ja ma juhatan teid rajale, ilma vintsi ja kollide abita vähemalt nädlane ekspeditsioon tungi ja labidaga :D
Juhata nad rajale, siis on põhjust kollidega jalutama minna :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

boob kirjutas:
Raitz kirjutas: Hmm aga kamp kokku ja ma juhatan teid rajale, ilma vintsi ja kollide abita vähemalt nädlane ekspeditsioon tungi ja labidaga :D
Juhata nad rajale, siis on põhjust kollidega jalutama minna :twisted:
Et aga saaks jälle teiste masinatele hüüdnimesid panna, jah? Tegelt võiks midagi sellist teha, nagu me biker.ee väljasõitu tegime. Mitme autoga saaks vähe raskemaid kohti kah vallutada. Kollidega koos mina enda omaga enam ei tule :evil:
Kaits
Off Roader Wannabe

Kui rajad on teada ja osavõtjad olemas, kas siis orgunniks mõne väljasõidu???????????????
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Kaits kirjutas:Kui rajad on teada ja osavõtjad olemas, kas siis orgunniks mõne väljasõidu???????????????
Usalda jah neid Boobi ja Raitzi radu http://www.bj40wrc2.ee/pildid/70406/P4063716.html 8)
Samas, ühe treti peaks tegema küll... Aint sihukese, kus pole vaja 39-st boggerit ja ilma vintsita hakkama ei saa. Et sellise pargimaasturi jalutussõidu Keskpolügonil. Mulle sobivad nädalavahetused. See pühapäev (16.09) näiteks? Kui laupäeval (15.09) vihma sajab, siis ka see.
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Kuzmitz kirjutas: Usalda jah neid Boobi ja Raitzi radu
Tegelikult mõlkus mõte teid sinna saata Pilt

PS: see on tehtud kuival ajal.
edit: täpsuse huvides, kaigas Boobi käes on umbes 3m pikk....
Au ja kiitus pilootidele, kubki auto tegi seal kohal ühe kerge vintsimise...
Viimati muutis Raitz, R Sept 14, 2007 10:32 am, muudetud 1 kord kokku.
1 Hobujõud
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Krt, just plaanisin selle nädalavahetuse rahulikult kodus koristades veeta, isegi konteiner on juba teel :?
Aga kui tuleb metsa minna, siis ikka tuleb minna.
Raitz, see ju oli hea rada, paari meetri sügavused augud siin-seal :P Vaata et sa ikka siis seekord oma Vitaraga tuled, mitte ei poe vaikselt kellegi kõrvale kaarti lugema :twisted:
Ise enam see nädalavahetus netti ei satu, seega kui on minek, siis helistage :P
Kaits
Off Roader Wannabe

Mul on savi, millisesse mülkasse minna, niigi olen ainult paelaotsas, esisild veidi veel jupsib, aga loodan lisavarustusele, et andke aga teada ja veedaks mõne ilusa tunni looduse keskel.
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Tundub,et algselt plaanitud rahulik väljasõit hakkab võtma tavapäraseid raame,kus mina oma rahvamajaga pean otsima ringteid :twisted:
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Mell kirjutas:Tundub,et algselt plaanitud rahulik väljasõit hakkab võtma tavapäraseid raame,kus mina oma rahvamajaga pean otsima ringteid :twisted:
Ei ole see nii hull ühti. Meiekandis pisikesi sukisid pole ja mööda nurgataguseid me ka ei sõida. Ikka julgelt meeste kombel mööda laia ja mudast teed :twisted:
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”