Vinge TR2 masin müügis

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Vinge TR2 masin müügis

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Urvo
ega nii ei saa ju rallit sõita, krt

Postitus Postitas Urvo »

oi kui hea on vana sõpra jälle näha :) Igatahes see auto on oma hinda ikka väga väärt sest teist nii hästi hooldatud ja ehitatud Uazi ikka ei leia...kuigi ma ei tea mida uus omanik vahepeal tegi :?
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Seisab teine õnnetult Pärnu mnt UAZ poe juures. Poe omanik olevat võlgade katteks selle ära võtnud (info poeomaniku enda käest). Ütleme nii, et hind on mõtetult kirves tavaostjale ja kes on spetsialist see ehitab ise oma käe järgi sellise auto. Mitu venda on käinud pakkunud selle uazi eest 30-40K raha, aga vana ei lase kohe kuidagi hinnas alla.

Tean, et ehituse mõttes on see summa ok, kui hakkad ehitama autot. Aga ega seda ei hinnata ju.
+372 5028488
ZAU
Rookie

Postitus Postitas ZAU »

Tere.

Ei tahaks küll teemat solkida, aga seda kuulutust lugedes tekkis järgmine küsimus. See auto on väidetavalt 2.3 TD mootoriga, kuidas see läheb siis TR2 alla? TR2 tehnilised tingimused näevad ette, et "Kasutada tohib igasuguseid sama marki autode diisel- või bensiinimootoreid. " See peaks tähendama et tegu on uazi originaalse turbodiisliga!?? Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

ZAU kirjutas:Tere.
Ei tahaks küll teemat solkida, aga seda kuulutust lugedes tekkis järgmine küsimus. See auto on väidetavalt 2.3 TD mootoriga, kuidas see läheb siis TR2 alla? TR2 tehnilised tingimused näevad ette, et "Kasutada tohib igasuguseid sama marki autode diisel- või bensiinimootoreid. " See peaks tähendama et tegu on uazi originaalse turbodiisliga!?? Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
Ütleme siis nii, et kuni selle aastani oli sellise mootori kasutamine Standard klassi igati legaalne. Praku uued tehnilised tingimused selle välistasid. Nüüd liiguvad taas mõtted ja kuuldused selle poole, et TR2 klassi mootori vahetuse võiks alates 2004 vabaks lasta, oluline on see, et vahetus oleks ARK silmis legaalne ja kajastuks auto passis.
Samas kui see mootor on leegalset tehase või siinse esindaja poolt (mida vahepel tehti) paigaldatud, siis pole probleemi.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”