Body controll moduli viga või süüteluku , kuna saan töötaval autol võtme eemaldada ja auto töötab edasi. seisma jättes ei kustu akende lülitite valgustused ära. Olen eemaldanud kapoti all olevast kaitsmeplokist BCM kaitsme/AC kaitsme.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Arvuti ja AJUDEGA Diagnostik saavad jälile, kes tuttu ei lähe. Ise saab teha sedapalju, et valada välja ajudesse kogunenud vee.tiit1990 kirjutas:Tere, kindlasti on kellelgi varem sellist jama juhtund. Nimelt laen aku täis, 2 päeva on autol peale ja siis juba tühi. Sõidud olenevalt päevale 15-100km. Aku on ca 2 kuud vana (100AH) . vana akuga oli sama jama.
Body controll moduli viga või süüteluku , kuna saan töötaval autol võtme eemaldada ja auto töötab edasi. seisma jättes ei kustu akende lülitite valgustused ära. Olen eemaldanud kapoti all olevast kaitsmeplokist BCM kaitsme/AC kaitsme.
ehk on kellelgi ideid.
Seda ma püüdsingi öelda, et ära keera viimasesse ehk acc positsiooni, jäta Lock peale;)tiit1990 kirjutas: auto seisma jätte keeran ikka viimasesse positsiooni, ehk siis acc . aga tänud vastamast.
ACC = toide tarvititele jääb peale. Seega aku peabki ükskord otsa saama.tiit1990 kirjutas:võtme saan eemaldana nt sõid pealt, ehk siis mootor töötab ja võti tuleb välja.
auto seisma jätte keeran ikka viimasesse positsiooni, ehk siis acc . aga tänud vastamast.
Just. Ja minu teada ei tohikski viimases asendis võtit kätte saada, et seda vältida. Kuna sul on seal ilmselt midagi kulunud, siis selline olukord tekibki.v6sa kirjutas:ACC = toide tarvititele jääb peale. Seega aku peabki ükskord otsa saama.tiit1990 kirjutas:võtme saan eemaldana nt sõid pealt, ehk siis mootor töötab ja võti tuleb välja.
auto seisma jätte keeran ikka viimasesse positsiooni, ehk siis acc . aga tänud vastamast.
erkil kirjutas:Seda ma püüdsingi öelda, et ära keera viimasesse ehk acc positsiooni, jäta Lock peale;)tiit1990 kirjutas: auto seisma jätte keeran ikka viimasesse positsiooni, ehk siis acc . aga tänud vastamast.
Sama teema oli mul 6 aastat tagasi kui ei teadnud asjast.tiit1990 kirjutas:erkil kirjutas:Seda ma püüdsingi öelda, et ära keera viimasesse ehk acc positsiooni, jäta Lock peale;)tiit1990 kirjutas: auto seisma jätte keeran ikka viimasesse positsiooni, ehk siis acc . aga tänud vastamast.
no jah, aga ma saan selle võtme igast asendist välja võtta. Viimased paar päev Lock peale keeranud ja aku enam ei tühjene
Tänud