Ühe eluka sünnilugu ;)

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Vasta
raino
Rookie

Ühe eluka sünnilugu ;)

Postitus Postitas raino »

etsiis, käimas on gaz 69-a natukene võimsamal näol elluäratamine. alguses oli masin väga pahas seisus. Algsest raamist asja ei saanudki, see tuli uue vastu välja vahetada. Mootor ka ei töötanud, selle asemele on nüüdseks juba pandud mitsubishi 3.0 diisel, mille otsa on aretatud gaz 69-a käigukast ja vahekast. lisan siis ka pilte, et ehitusest ülevaate saaksite :wink:

http://s181.photobucket.com/albums/x105 ... %20ehitus/

kommentaarid ja arvamused oodatud!
GC
Rock Crawler

Postitus Postitas GC »

Noh, ise oleks mingi muu käigukasti valinud. Seda enam, et vahekasti ja käigukasti vahel on kardaan.
gaz fs 1
raino
Rookie

GC kirjutas:Noh, ise oleks mingi muu käigukasti valinud. Seda enam, et vahekasti ja käigukasti vahel on kardaan.
Sorry, käigukastiks on ikkagi uazi oma, millel on ikka neli käiku ja pisut etem, kui 69 kast. nojh, mõni muu käigukast oleks olnud pikem ja poleks sinna vahele lihtsalt ära mahtunud, kuna mootor on nii suur. Kuid mis põhjusel poleks seda käigukasti valinud ?
raino
Rookie

Lisasin siis pilte hüdroroolist. Kas keegi teab, kas oleks vaja vahele panna ka surve(ülevoolu)klapp?
R969
Fitting 38"

Postitus Postitas R969 »

Vabandan,kui mu kriitika kedagi riivab,kuid see silindri lahendus läheb kindlasti kõveraks.Samuti ei saa ma aru selle võimendi mõttest sellise
silindri kinnituse juures.Silinder tee ikka sillatala ja käänmiku vahele,
et sillanurga muutus rataste asendit ei muudaks.Selle lahenduse juures ma
kasutaks Bmw roolikarpi ja mingit roolivõimu pumpa,millel on ka õlipaak
(näiteks Opel Rekord).Igal hüdroseadmel peab olema kaitseklapp,sest
kui lõppu keerad ja rihm ei libise,siis läheb midagi katki.
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”