Millist M/T rehvi valida 31x10,5 R15

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Millist M/T rehvi valida 31x10,5 R15

Postitus Postitas Tony »

Ahoi

Et siis mure rehvi valikul ja ei oska valida.
Küsiks siis siit korra nõu, et millist eelistada ?
Milleks vaja, nu et ikka "müramas" käija, võistlustele ei plaani esialgu aga mudalompe otsin rõõmuga taga :roll:
Alla läheksid nad siis Uazikule
Foorum ka "läbi loetud" ja silma siis järgmised jäänud, tunduvad kõik olevat kiidetud MT rehvid.

Yokohama G001 - > http://garazh.com.ua/i/1/4/8/2.jpg
Cooper DISCOVERER STT -> http://www.northerntire.com/discovererSTT2_big.jpg
BF goodrich MT -> http://www.hummerproducts.com/BFG-MT-KM-Web.jpg

Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Kui jutt käib mudas aelemisest ja läbivusest, siis enam-vähem sellist pingerida võiks neile pakkudagi. (Yoko>Coop>BFG)
Maanteel on kindlasti uus Cooperi muster kõige mugavam. Ise olen katsetanud nii seda kui ka sarnase mustriga Goodyear MTRi ja no ei tea vaiksemat mudarehvi.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
FB
Fitting 38"

Postitus Postitas FB »

Good Year Wrangler MTR

Lihtsalt minu tagasihoidlik subjektiivne arvamus.
Metsas, vahelduva eduga, alates 2002a. Suvesõidust

Pakun laadur - ekskavaatorite-, kallurite- ja hüdrokraanadega madelautode teenuseid.
56614969
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Kõige soodsamalt tulevad kätte ilmselt protitud YOKO-d. Saab ka meie kaubandusest.
Ma arvan, et uazikule ja esimeseks mudahooajaks on see hea valik. Maanteel on nad uaziku all kõik ühesugused.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

urmas kirjutas:Kõige soodsamalt tulevad kätte ilmselt protitud YOKO-d. Saab ka meie kaubandusest.
Ma arvan, et uazikule ja esimeseks mudahooajaks on see hea valik. Maanteel on nad uaziku all kõik ühesugused.
YOKOHAM ei ole protirehv! Tegu on originaaliga. Sama mustriga teiste tootjate rehvid on 90% juhtudest protid.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Kui nüüd siia teemasse ei sobi, siis vabandan, aga vajaks hinnangut BFG AT vs BFG MT kestvuse ja talveomaduste kohta :roll: . Hind neil Oscarrehvis võrdne, sellepärast hakkasin mõtlema. Mudaomadused ei ole väga määravad minu jaoks, küll aga näiteks tuisanud sulalumi ja muud nähtused, mis oktoobrist aprillini ette satuvad.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

zum kirjutas:Kui nüüd siia teemasse ei sobi, siis vabandan, aga vajaks hinnangut BFG AT vs BFG MT kestvuse ja talveomaduste kohta :roll: . Hind neil Oscarrehvis võrdne, sellepärast hakkasin mõtlema. Mudaomadused ei ole väga määravad minu jaoks, küll aga näiteks tuisanud sulalumi ja muud nähtused, mis oktoobrist aprillini ette satuvad.
Proovitud mõlemat. BFG AT on hea pidavusega isegi jäisel teel, tänu oma lamellidele klotsides. MT'l pole aga jäisel, lörtsisel teel üldse pidavust. Üks ikkagi konkreetselt mudarehv, teine väga hea All-Arounder.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

zum kirjutas:Kui nüüd siia teemasse ei sobi, siis vabandan, aga vajaks hinnangut BFG AT vs BFG MT kestvuse ja talveomaduste kohta :roll: . Hind neil Oscarrehvis võrdne, sellepärast hakkasin mõtlema. Mudaomadused ei ole väga määravad minu jaoks, küll aga näiteks tuisanud sulalumi ja muud nähtused, mis oktoobrist aprillini ette satuvad.
MT'd kahjuks pole proovinud, kuid patrolil on all AT.
Kui nendega jääda sinna kuhu nad mõeldud on, siis on nad väga head.
Talvel hea pidamisega nii jääl lumes kui ka lögas ja seda ka ilma naelteta.
Nõus, ka nendega õnnestus mul korra nii kinni jääda, et kaevasin ennast 3h välja.

Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Tänan. Arvasin ka pigem sedamoodi. Aga kui kindlalt ei tea, siis targem ikka küsida ju :)
Kaevamine on nagunii garanteeritud, kui ikka kõik (vedavad) rattad õhus ripuvad juba. Been there, done that :D
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”