handi-manni vints

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

handi-manni vints

Postitus Postitas ricardo »

Tere
On keegi nõus jagama oma kogemusi selle remondi poole pealt. Sai soetatud üks isend sümboolse hinna eest ja korra lahti võetud ning tööle pandud. Probleem tekkis piduri poole pealt. Nimelt vidin lukustab ära küll hammasratta, aga maha ei saa võtta trossi välja kerimiseks. Miski jubin küljest murdunud ja minu mõistus ei võta mis puudu. Kas poes müüakse ka sellele juppe või mitte? :roll:
Beast
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Beast »

oled sa kindel, et midagi on murdunud? kas ma saan õigesti aru, et vints ei taha sul korralikult välja kerida? kui nii, siis keera lahti need kaks mutrit, mis on piduri otsa küljes ja ulatuvad korpusest välja. vabandust kui seda juba proovisid ja ma asjatult targutasin.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Sellega selline lugu et ega muidu ei küsikski kui oleks siit vastuse juba leidnud. Mu oma vähe väiksem vist ja hammakaid pole ka nii palju. Vints töötab ja vintsitorssi võlli otsas oleval hammakal on vedruga stopper mis haakub hambasse kui vints seisma jätta ja ei lase tagasi kerida. Mul on miski selle stopperi küljest murdunud sest ta ei lase vintsitrossi välja tõmmata(käsitsi välja tõmbamisega). Need pildid mis siin üleval - neil polegi antud stopperit.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Siis on sul ilmselt see nn "väike" Handymann'i vints. See on paras naljanumber. Varuosi kindlasti ei tarnita ja ka tõmbejõud on sellel üsna mõtteline. Kui on vaba aega ja raha või kellegi lasta vastva jublaka valmis teha.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”