Seal oleks pidanud veel jäljed olema minu ja tondi tegemistest. Tookord saime läbi, alustasime ka Kloogalt ja lõpetasime Chero I-es. Kogu tee liini alla v.a. mõnesajameetrine lõik karjamaad. Lahe rada. Kui lähed uuele katsele anna teada. Tulen ühes.jörg kirjutas:Nats OT,aga üritusele punkti panin pühapäeval kusagil Klooga ja Paldiski vahel elektriliinide all.Lõpuks oli vaja taganeda ja 25 meetrit võttis aega umbes 5 tundi.Masin nüüd tõeliselt porine.
Cherokeede Klooga safari idee
Moderaator: Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Veel OT-d.Urmas kirjutas:
Seal oleks pidanud veel jäljed olema minu ja tondi tegemistest. Tookord saime läbi, alustasime ka Kloogalt ja lõpetasime Chero I-es. Kogu tee liini alla v.a. mõnesajameetrine lõik karjamaad. Lahe rada. Kui lähed uuele katsele anna teada. Tulen ühes.[/quote]
Olidki.Juba rohtu kasvanud.Läksin nii kaugele kuni jäin põhja peale kinni.Masina ees vajusin jälgedes põlvini mudasse ja järgmise puuni jäi rohkem kui vintsiköis ja pikendusrihmad kokku.Tuli taganeda.Pikkust ei jätkunud ka hi-liftiga tagasitõmbamiseks(kui oleks vintsilt trossi maha võtnud,siis ehk) ja jäigi üle ainult hi-liftiga tõsta ja metsast kaikaid alla laduda.Ise tahaks ka uuesti proovida,midagi jäi nagu hinge närima
Kuidagi hirmus märg oli seal nende ilmade kohta
Seal oleks pidanud veel jäljed olema minu ja tondi tegemistest. Tookord saime läbi, alustasime ka Kloogalt ja lõpetasime Chero I-es. Kogu tee liini alla v.a. mõnesajameetrine lõik karjamaad. Lahe rada. Kui lähed uuele katsele anna teada. Tulen ühes.[/quote]
Olidki.Juba rohtu kasvanud.Läksin nii kaugele kuni jäin põhja peale kinni.Masina ees vajusin jälgedes põlvini mudasse ja järgmise puuni jäi rohkem kui vintsiköis ja pikendusrihmad kokku.Tuli taganeda.Pikkust ei jätkunud ka hi-liftiga tagasitõmbamiseks(kui oleks vintsilt trossi maha võtnud,siis ehk) ja jäigi üle ainult hi-liftiga tõsta ja metsast kaikaid alla laduda.Ise tahaks ka uuesti proovida,midagi jäi nagu hinge närima

Viimati muutis jörg, K Juun 13, 2007 3:34 pm, muudetud 1 kord kokku.
jörg kirjutas: Olidki.Juba rohtu kasvanud.Läksin nii kaugele kuni jäin põhja peale kinni.Masina ees vajusin jälgedes põlvini mudasse ja järgmise postini jäi rohkem kui vintsiköis ja pikendusrihmad kokku.

"tean millest räägid"
mina vintsisin seal kuskil 3-5 olematut kändu välja, kuni lõpuks leitsin uhe kivi