rool ei keera patrol 160.
Moderaatorid: jr, Moderators
rool ei keera patrol 160.
probleem selles et rool ei taha enam üldse liikuda kollil. hakkas järjest halvemaks minema pöörde raadius ja nüüd täiesti pees. oskab keegi mind lolli valgustada mis võib seal pees olla.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Hmm, kas pöörderaadius hakkas tasapisi vähenema või? Et nagu nädala jooksul iga päev natuke vähenes? Kas auto edasi tagasi liigub?
Palju võimalusi just pole, kas on roolikarp hädane või veovõlliots puru, minu arvates...
Palju võimalusi just pole, kas on roolikarp hädane või veovõlliots puru, minu arvates...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
tasapisi hakkas vähenema ja just paremale keerata ei lasknud, tuli vägistada. ja kui keerasid paremale siis lasi natuke keerata ja oli nagu lõpus, selline tunne, keera mis jõuga tahes.boob kirjutas:Hmm, kas pöörderaadius hakkas tasapisi vähenema või? Et nagu nädala jooksul iga päev natuke vähenes? Kas auto edasi tagasi liigub?
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Re: rool ei keera patrol 160.
Oli ka korra keeramisega probleeme, mitte küll nii hullusti nagu kirjutad.smurhv kirjutas:probleem selles et rool ei taha enam üldse liikuda kollil. hakkas järjest halvemaks minema pöörde raadius ja nüüd täiesti pees. oskab keegi mind lolli valgustada mis võib seal pees olla.
Pööramine jäi tasapisi aina piiratumaks ja raskemaks.
Asi sai korda kui roolivõimu sai piisav kogus õiget vedelikku sisse kallatud.
Labane asi