Cobra MT550 pakkumisel...

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
OHT
Mudder

Cobra MT550 pakkumisel...

Postitus Postitas OHT »

OSTA.EE pakutakse:
Cobra MT550

Ja et vältida küsimusi mulle selle müügi kohta - mina POLE müüja, lihtsalt jäi silma, et hind on soodne ja mõni ehk soovib omale selliseid lällareid...
Ise olen sama müüja käest ostnud oma Cobra 725-tele handsfree - asjalik müüja!

Kuhugi mujale ei osanud teemat paigutada, kui oleks õigem mingi muu alajaotus - mode, palun tõsta ringi ja anna PS-ga teada, kuhu olnuk õigem panna (siis järgmine kord saab kohe parem)... :idea:

Edit (peale müüjalt kontaktide avaldamise luba küsimist):
Selle müüja otsekontakt on 53452351 ja mailiaadressi andreslille@hot.ee
Saab siis otse küsida pakkumisi (praegu pidi olema pakkuda Cobra MT750 hinnaga 825 kr paar.
Viimati muutis OHT, T Juun 05, 2007 3:42 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Ise ostsin komplekti neilt kunagi nii - täitsa hea asi. Ainuke mis kehva minu arvates - häälvalimine ehk VOX. Ilmselt mikker pole nii tundlik(Vahel lapse karjumine teise tuppa niisama kuulda, aga saataj vakka). Sai ostetud ettekäändel, et lapse beebivalvuriks vaja ja pärast ka hea metsas või trassil kahe autoga sõites kasutada. Igal juhul selle raha eest asja küll ja veel. 8)
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

MT750 babywatchi funktsioon töötab küll laitmatult. Tundlikkus põhjas küll. Aga tundlikkuse setting pidi olema sama nii voxile kui sellele.
Kas 550-l tundlikkust sättida saab jne, ei tea.

Oma hiljutine kogemus lihtsalt. Eks see vox ole enivei mänguasi rohkem. Aga jah, imik on hea ettekääne PMR-ide ostmiseks... hind sama mis beebipoe kraamil sisuliselt, aga annab millekski ka pärast kasutada :D :thumb:
tegime pulli, aitab
Vasta

Mine “Bizniz”