Absurdi tipp!
Moderaator: Moderators
Absurdi tipp!
Krt nüüd keerab küll maksa üle kopsu. Fakk, lähed töölt koju ja enne seda poest läbi, et pudel õlut võtta reede õhtu peale ja sittagi. Alkomüügi keeld terve tänase päeva. Krt küll, kes see nii loll nüüd on kohalikust omavalitsusest olnud ... pööbel ei saa enam õlut ka poest osta reede õhtul. Haugake pilvikuid vennad poliitikud.
+372 5028488
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kuule jah, Sveijki meenutades on tsehhi valitsus poisike, see ainult tõstis. Meie omad korjavad hoopis ära. Rasked ajad.
"Kuramuse põngerjad"
Totter on, et tulin lätist, tülpind ja väsinud ja siin selline jama püsti. Oleks taibanud siis seda va Zlatatki osta
"Kuramuse põngerjad"
Totter on, et tulin lätist, tülpind ja väsinud ja siin selline jama püsti. Oleks taibanud siis seda va Zlatatki osta
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Kurja juur on leitud ... maavanem, kes rikkus ära vähemalt minu reede õhtu.
http://tallinn.ee/est/g2612s30872?sess_ ... b0f946735b
Kurat ma ei saa aru lihtsalt raisk. Teavitanud siis varem ja avalikult üle raadiote/ajalehtede, mitte tasakesi oma kuradima sitases linnaweebis ja seda 30.05 ... päev enne keelu kehtestamist, no tule jumal appi ja anna mõistust kas või teelusikaga juurde mõnele härrasmehele. Aga millal enne riigiametnikud on asju õieti ja korralikult teha osanud, ainult maksumaksja ehk minu raha oskate kulutada. Saamatud inimesed ... kahju kohe neist.
http://tallinn.ee/est/g2612s30872?sess_ ... b0f946735b
Kurat ma ei saa aru lihtsalt raisk. Teavitanud siis varem ja avalikult üle raadiote/ajalehtede, mitte tasakesi oma kuradima sitases linnaweebis ja seda 30.05 ... päev enne keelu kehtestamist, no tule jumal appi ja anna mõistust kas või teelusikaga juurde mõnele härrasmehele. Aga millal enne riigiametnikud on asju õieti ja korralikult teha osanud, ainult maksumaksja ehk minu raha oskate kulutada. Saamatud inimesed ... kahju kohe neist.
Viimati muutis jr, R Juun 01, 2007 6:23 pm, muudetud 2 korda kokku.
+372 5028488
- urmas
Nüüd teada, kelle poolt enam ei hääletata.
Õllega jamamine on tõsine värk.
Erakorralised valimised oleks nüüd omal kohal
Mul garaazis üks sügisene õlu. Saab teada, mis talv õllega teeb.
Õllega jamamine on tõsine värk.
Viimati muutis urmas, R Juun 01, 2007 6:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Snegurochka ex.
- urmas
Heeringas kogub kiiret populaarsust
Aga kui kaljale 98 kraadist sisse segada, saab ka äkki miskit õllemaitselist.
Ja siis veel alkoholivabale õllele saaks seda sisse temoida. Äkki saab soojust lisades maltoosast kiirelt asja. Kindlasti on ka paremaid lahendusi õlle saamiseks.
Sada sõdurit on targemad kui üks kindral.
Aga kui kaljale 98 kraadist sisse segada, saab ka äkki miskit õllemaitselist.
Ja siis veel alkoholivabale õllele saaks seda sisse temoida. Äkki saab soojust lisades maltoosast kiirelt asja. Kindlasti on ka paremaid lahendusi õlle saamiseks.
Sada sõdurit on targemad kui üks kindral.
Snegurochka ex.
Mida perset pean ma ette valmis ostma demokraatlikus riigis? Kui tekib isu, siis ostan. Kuidagi ikka saab, no mis jutt ... seadust rikkuma ei hakka ja tagantust hankima ei lähe. Lihtsalt selline asjaajamine ajab sita keema. Säänseid asju ikka päris nii ka ei aeta. Ja olekski varunud, kui oleks korralikult ette teadnud toda keeldu 31.05 20:00 - 02.06 08:00, mis kuulutati välja 30.05.
+372 5028488
- urmas
Kummaline, et ainult harjumaa vanemd nüpeldavad lapsi. Oleks äkki kogu eestis pidanud ära keelama!:br
Homme juba saab õlut. Hetkel maavanema see otsus tühistatud.
Homme juba saab õlut. Hetkel maavanema see otsus tühistatud.
Snegurochka ex.
Urmas, kas Sa valisid varem tõesti kesikuid. Oleks teadnud, poleks teregi öelnudurmas kirjutas:Nüüd teada, kelle poolt enam ei hääletata.
Õllega jamamine on tõsine värk.Erakorralised valimised oleks nüüd omal kohal
To JR:
Sa eladki demokraatlikus riigis. Ainult, et Tallinn ei allu selle riigi põhimõtetele, sest seda linna juhib kindla käega kuberner, Putini isiklik sõber ja alluv...
Viimati muutis 414 AVM, R Juun 01, 2007 7:25 pm, muudetud 1 kord kokku.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
samad sõnad.414 AVM kirjutas:Urmas, kas Sa valisid varem tõesti kesikuid. Oleks teadnud, poleks teregi öelnudurmas kirjutas:Nüüd teada, kelle poolt enam ei hääletata.
Mul garaazis üks sügisene õlu. Saab teada, mis talv õllega teeb..
Aga jah olin ka mina täna poes löödud. Kodus kaks Calsbergi oli ning kõik.
Aitan palju oskan...
Eksid, Jaak, neile märatsjaile tuuakse viin kätte igal juhul. Gaz Aiai-ga , või millega iganes. See müügi keeld on kesikute järjekordne võimu näitamine, et Sa Ansip tee mida tahes, Tallinn ja Harjumaa on meie omajr kirjutas:Tegelikult tuleb aitäh öelda neile, kes linnatänavail jommis peaga märatsevad. Loomulikult, kui tarbida ei oska, siis lihtsaim on käest võtta.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
- urmas
Tere Uku! Tere Taavet!suzi kirjutas:samad sõnad.414 AVM kirjutas:Urmas, kas Sa valisid varem tõesti kesikuid. Oleks teadnud, poleks teregi öelnudurmas kirjutas:Nüüd teada, kelle poolt enam ei hääletata.
Mul garaazis üks sügisene õlu. Saab teada, mis talv õllega teeb..
Aga jah olin ka mina täna poes löödud. Kodus kaks Calsbergi oli ning kõik.
Et te ka niimoodi arvasite???
Mul tarkus emapiimaga kaasa antud.
Aga jah, õllet näed ei taibanud varuda. Kuid oleks pidanud ette nägema, vaenlane kurat, ei maga!
Urmas
Snegurochka ex.