Tere nimelt olen ma ikka oma rihma probleemiga.
Äkki keegi saaks tulla ja mul selle paika panna ise ei oska enam ühegi mehaaniku juurde viia kes jagaks ameerika autot asukohaks on viljandi. Rullikud pingutid on vahetatud seinidega nihutatud siia sinna teda uus rihm ka olemas, ise liiguda ei saa sellega kuna ülevaatus puudub. Kui keegi jagab seda ja saaks aitada anna endast märku
puhvel kirjutas:Mis värk on kas ei sobi mõõt või ?
Ühe rihmaseivi asendit saab muuta sel juhul.
Mõõt rullikud ja asjad on õiged aga midagi on mäda seal kandib rihma kuskilt 1 soone võrra välja poole ja venitab välja ja ss paari käivitusus korraga kerib ümber vendika kinni ja sööb 2-3 soont ära juba 6 rihm läks enam ei oska kuskile viia ega teha sellega 7. Rihm olemas aga pole enam kuskilt kedagi võtta kes tuleks ja paneks paika selle nii et see püsiks ka nimelt siis loodan siit leida mingi spetsialisti või ss sama suguse auto kõrvale kust saaks uurida kuidas mis moodi seal on tehtud.
Aga vaata miskit rihma seibi saab pöörata 180 kraadi, näiteks veepump ja jooksebki otse kõik.
Visuaalsel vaatlusel peaks olema tuvastatav.
See ei saa nii keeruline olla.
puhvel kirjutas:Aga vaata miskit rihma seibi saab pöörata 180 kraadi, näiteks veepump ja jooksebki otse kõik.
Visuaalsel vaatlusel peaks olema tuvastatav.
See ei saa nii keeruline olla.
Nagu näha ss saab meil enam mõistus peale ei hakka igatahes ja see rihm seal peal ei seisa.
so3c kirjutas:Tere nimelt olen ma ikka oma rihma probleemiga.
Äkki keegi saaks tulla ja mul selle paika panna ise ei oska enam ühegi mehaaniku juurde viia kes jagaks ameerika autot asukohaks on viljandi. Rullikud pingutid on vahetatud seinidega nihutatud siia sinna teda uus rihm ka olemas, ise liiguda ei saa sellega kuna ülevaatus puudub. Kui keegi jagab seda ja saaks aitada anna endast märku
tee pilt mootori ruumist külje pealt veepumba poolt või tee mitu pilti ja lae ülesse. Nii kiire rihma söömime, sul on masinal midagi päris fataalselt paigast ära või valesti. Kas sul on viscosidur korras või pööreb tiivik vastavalt mootori pöötetele, kas radika jahutustiivik käib ringi vabalt või on kinni ehk teisisõnu resurss läbi?
me oleme kõik targad tööpäeva lõpuni.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
tee pilt mootori ruumist külje pealt veepumba poolt või tee mitu pilti ja lae ülesse. Nii kiire rihma söömime, sul on masinal midagi päris fataalselt paigast ära või valesti. Kas sul on viscosidur korras või pööreb tiivik vastavalt mootori pöötetele, kas radika jahutustiivik käib ringi vabalt või on kinni ehk teisisõnu resurss läbi?
Viscosidur sai uus pandud tiivik pöörleb vastavalt mootori pööretele, tiivik käib vabalt ringi.
Pildid teen õhtul.
https://m.imgur.com/a/FMfm3
Nii sellelt lehelt leiad pildid ss tegin seal kus sain pildi ehk on aru saadav õhtu saan lisada veel mõne kui vajadust pilditel on näha ka et juba veits söönud see on vara avastatud mõne käiamis korra ja sõitmisega on see rihm läinud.
See ülevalt kolmas pilt ....tundub, et seivid on nihkes aga oleks pidanud pilti sihtima võimalikult pealt, et aru saada, mis on nihkes.
Selles mõttes, et võimalikult ühele joonele siis on näha.
puhvel kirjutas:See ülevalt kolmas pilt ....tundub, et seivid on nihkes aga oleks pidanud pilti sihtima võimalikult pealt, et aru saada, mis on nihkes.
Selles mõttes, et võimalikult ühele joonele siis on näha.
Viimane pilt ongi võimalikult pealt kuna kui tahan veel rohkem pealt teha ss jääb juba see toru ette ja ss pole midagi näha sealt enam. Aga eks ma uurin.
Pane originaal seibid vabajooksu rullikutele ja rullikute alla, ning asi korras.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Pane originaal seibid vabajooksu rullikutele ja rullikute alla, ning asi korras.
Kas kuskilt on võimalik uurida millise rulliku alla milline seib läheb?