O: Jeep GC või muu samaväärse maasturi

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Vasta
Linux384
Rookie

O: Jeep GC või muu samaväärse maasturi

Postitus Postitas Linux384 »

Tere
Mingil põhjusel minu eelmine postitus kadus siit kuid teema jätkuvalt aktuaalne
Nimelt kuna minu vana Jeep GC ZJ kere muutus liiklusõnnetuses kasutuskõlbmatuks siis oleksin huvitatud järgmisest jeebist või muust samaväärsest maasturist (Õigemini minu peaaegu 3a poiss on meil emme peale, lemmik auto lõhkumise tõttu, äärmiselt pahane ja lausa nõuab meilt kiiresti uue "metsaauto" soetamist... )
Nii et kui kellegil on pakkuda enamvähem normaalses seisus ja mõistliku hinnaga Grand Cherokee, WJ või ZJ või mõnda muud enamvähem samaväärset maasturit, võta ühendust....
Kuna sageli tuleb ette haagisega manööverdamist, oleks ilmselt elistatud automaat kastiga isendid. Samas vaatan läbi kõik pakkumised!

Heldur@kkontor.ee
569 kaks kaks kolm 91
n2rimuru
Rookie

Re: O: Jeep GC või muu samaväärse maasturi

Postitus Postitas n2rimuru »

Linux384 kirjutas:Tere
Mingil põhjusel minu eelmine postitus kadus siit kuid teema jätkuvalt aktuaalne
Nimelt kuna minu vana Jeep GC ZJ kere muutus liiklusõnnetuses kasutuskõlbmatuks siis oleksin huvitatud järgmisest jeebist või muust samaväärsest maasturist (Õigemini minu peaaegu 3a poiss on meil emme peale, lemmik auto lõhkumise tõttu, äärmiselt pahane ja lausa nõuab meilt kiiresti uue "metsaauto" soetamist... )
Nii et kui kellegil on pakkuda enamvähem normaalses seisus ja mõistliku hinnaga Grand Cherokee, WJ või ZJ või mõnda muud enamvähem samaväärset maasturit, võta ühendust....
Kuna sageli tuleb ette haagisega manööverdamist, oleks ilmselt elistatud automaat kastiga isendid. Samas vaatan läbi kõik pakkumised!

Heldur@kkontor.ee
569 kaks kaks kolm 91

Mul on pakkuda Jeeb GC ZJ 95a 5.2 156kw
https://www.okidoki.ee/item/6407142/
Vasta

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”