Küsimus Insa turbode kohta

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
JuhanParm
Off Roader Wannabe

Küsimus Insa turbode kohta

Postitus Postitas JuhanParm »

Tere seltsimehed!

Vaatasin, uurisin ja otsisin foorumis natuke ringi. Võibolla mitte liiga piisavalt, ehk siis parandate mind.
Olen praegu rehvi otsingutel oma igapäeva autole ja silma on jäänud Insa turbo dakarid ja Rangerid 265/65R17 mõõdus. Sõidan suures osas asfaltil, samas metsamehena olen sunnitud sattuma ka pehmetesse oludesse, kus on vaja tihti haagist järgi vedada, samuti ka suurel määral kruusal sõitu ja seda kõike pea igapäevaselt. Autol on sillajooksud õiged ja teedel liiklen mõistusega, sellest ka küsimus: Äkki keegi oskab vastata väga laias laastus arvestades minu olusid, et kui suur on Dakaride ja Rangeritega läbitav kilometraas kuni kulumispiirini? Seda siis tõesti laias laastus. On see arv 500, 5tuhat, 15tuhat kilomeetrit umbkaudselt? Ehk on keegi uuena sellised rehvid soetanud ja nullini ära sõitnud ja mingisugust arvestust pidanud.
Arvan, et Ranger oleks kindlasti kulumise osas parim valik, kuid kardan, et arvestades olusid siis selle muster võib mind kohati hätta jätta..samas asfaltil selle Dakari mustri magusama osa sõidan kiirelt ära..võta näpust. Või on mingisugust sama hinnaklassi rehvi veel kellelgi silma jäänud, mis võiks mulle sobida? :roll:

Tänan suurelt ette ära, kes võtavad vaevaks aidata!
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”