O: Patrolile Y61 Antenni

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

O: Patrolile Y61 Antenni

Postitus Postitas Tony »

Ahoi

Et siis peale metsas käikku sain ma oma antennist lahti, ära murdus :(
kuna tegemist elektrilise antenniga siis faktost hinda küsides vajus mul suu lahti 4,5k taheti saada.

Siit nüüd küsimus, kas kellelgi vedeleb kuskil antud isendile mittetöötava mootoriga kuid terve teleskoobiga antenni ?

Kui ple elektrilist siis võib ka pakkuda neid teleskoope mis sinna tiivapeal olevasse ovaalsesse aukku sobivad. Poes 100 - 300 eeku maksvad ei sobi, neid varsti peoga kodus vedeleb :?

Best
Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ma viskasin selle elektrilise nahhui ja panin väga painduva piitsa sinna kõrvale. See kestis igast väntsutusi ja võttis ka paremini raadiojaamu vastu. Pesulasse minnes sai maha keerata. Läbi selle käis ka CB jaama signaali saatmine ja vastuvõtt.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Tony
Rock Crawler

Postitus Postitas Tony »

jr kirjutas:Ma viskasin selle elektrilise nahhui ja panin väga painduva piitsa sinna kõrvale. See kestis igast väntsutusi ja võttis ka paremini raadiojaamu vastu. Pesulasse minnes sai maha keerata. Läbi selle käis ka CB jaama signaali saatmine ja vastuvõtt.
omik

nu ma olen ka katsetanud igasuguseid, aga asi mis peavalu teeb on see krdi augu kuju :?
kitsas ja ovaalne, poodides müüdavad ei lähe sinna auku lihtsalt, õigemini ei mahu.
Surfasin eile ligi tundaega mööda romukat ja leidsin mingi vanema primera, selle antenn ja kinnitusaugu kuju tundus sobivat. Elektriosa viskasin ka juba minema ja teleskoobi viskasin bensu sisse ligunema, ei tahtnud käija hästi. Seest oli igast sitta ja paska täis. Eks näis kuidas sobib, homme läheb aretamiseks.

Tony
Something between the mud and deep mud
Patrol 2,8 Y61 x2
UAZ 469
GSM: +372 5(yks)(three)(üks)(tri)(пят)3
Vasta

Mine “Ost”