O:Jeep wj 2" tõstepukse
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:Jeep wj 2" tõstepukse
Pakkuge siis wj-le 2" tõstepukse, ideaalis võiks olla ainult tagumised, sest esimesed on olemas, aga hea pakkumise korral võib pakkuda ka tervet komplekti.
58645455
L-Virumaa
58645455
L-Virumaa
Re: O:Jeep wj 2" tõstepukse
Tagumised oma kujult nii lihtsad, et need võib ise ka välja lõigata suvalisest sobivast materjalist...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Kuju on lihtne jah, aga päris rauast ei taha voolima hakata ja siis kandis pole nii suurt plastikut saada kuskilt. Rakvere ETRA's on kõige suurem nn täis toru 140mm millest sai ka esimesed valmis tehtud aga tagumine peaks olema 162mm vist kui õigesti mäletan.
Vaatangi kui keegi ei paku tagumisi eraldi siis tuleb otsida materjal ja ikka treida valmis. Tean et Tallinnas on poode kus peaks olemas olema, aga olen natuke laisk ka
Vaatangi kui keegi ei paku tagumisi eraldi siis tuleb otsida materjal ja ikka treida valmis. Tean et Tallinnas on poode kus peaks olemas olema, aga olen natuke laisk ka

Siin alles keegi pakkus pukse, lappa vanemaid teemasid.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
Tagumise saab väga edukalt ka lehtmaterjalist välja lõigata...eigi kirjutas:Kuju on lihtne jah, aga päris rauast ei taha voolima hakata ja siis kandis pole nii suurt plastikut saada kuskilt. Rakvere ETRA's on kõige suurem nn täis toru 140mm millest sai ka esimesed valmis tehtud aga tagumine peaks olema 162mm vist kui õigesti mäletan.
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Nägin millalgi ise ka seda kuulutust, aga kahjuks olid juba müüdud need.rannamees kirjutas:Siin alles keegi pakkus pukse, lappa vanemaid teemasid.
Aga jah eks nüüd peab end käsile võtma ja hakkama toimetama ja otsima jälle, talv tulekul

Tagumised on nii lihtsad, et suva treial teeb valmis. Alu või plast, vahet pole.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
----------------
GC WK 3,0