:O Y60 Manuaalsed rummulukud
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
:O Y60 Manuaalsed rummulukud
Oleks vaja manuaalseid rummulukke Y60-le.
Asukoht Räpina
Nr 5130960
Asukoht Räpina
Nr 5130960
Nissan Patrol Y60 GR
Re: :O Y60 Manuaalsed rummulukud
Pajero omad ei sobi ?
Ei oska öelda.Taavit991 kirjutas:Pajero omad ei sobi ?
Nissan Patrol Y60 GR
Külmad tulekul, läheb kiireks! Või oskab keegi öelda kas automaatseid lukke saab kuidagi manuaalseks teha?
Nissan Patrol Y60 GR
- isakene
- I know how to fix stuff
Y60 automaadid ongi ju poolmanuaalsed. S.t. 2 käsitsi keeratavat asendit, automaatne ja täislukustatud. Mis asendit sulle veel sinna juurde vaja on?PatrolGR kirjutas:Külmad tulekul, läheb kiireks! Või oskab keegi öelda kas automaatseid lukke saab kuidagi manuaalseks teha?
Kui sul ikka väga hirmus isu manuaalide järgi on, võin oma autolt AVM manuaalsed maha keerata ja automaadid asemele panna. €100 paarist.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Probleem selles, et esimene differ on kinni keevitatud ja nüüd jahedamate ilmadega kui auto seisnud ja õlid maha jahtund siis võtab esisilda järgi mis muudab asfaldi peal sõitmise suhteliselt võimatuks.isakene kirjutas:Y60 automaadid ongi ju poolmanuaalsed. S.t. 2 käsitsi keeratavat asendit, automaatne ja täislukustatud. Mis asendit sulle veel sinna juurde vaja on?PatrolGR kirjutas:Külmad tulekul, läheb kiireks! Või oskab keegi öelda kas automaatseid lukke saab kuidagi manuaalseks teha?
Kui sul ikka väga hirmus isu manuaalide järgi on, võin oma autolt AVM manuaalsed maha keerata ja automaadid asemele panna. €100 paarist.
Nissan Patrol Y60 GR
- isakene
- I know how to fix stuff
Võta hub maha, korpusest välja ja pese seest paksust lögast ja sodist puhtaks ning määri vedela õliga. Mõned soovitavad WD40, mina olen kasutanud vedelamat transmissiooniõli ja töötab väga hästi. Hub tahab ikka aegajalt hooldust saada.PatrolGR kirjutas: Probleem selles, et esimene differ on kinni keevitatud ja nüüd jahedamate ilmadega kui auto seisnud ja õlid maha jahtund siis võtab esisilda järgi mis muudab asfaldi peal sõitmise suhteliselt võimatuks.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
Sai ca 500km tagasi puhastatud ja määritud kui esisilla hooldus oli.isakene kirjutas:Võta hub maha, korpusest välja ja pese seest paksust lögast ja sodist puhtaks ning määri vedela õliga. Mõned soovitavad WD40, mina olen kasutanud vedelamat transmissiooniõli ja töötab väga hästi. Hub tahab ikka aegajalt hooldust saada.
Nissan Patrol Y60 GR
Mul on pakkuda uued AVM omad, saan õhtul hinda vaadata.
Edit: 159.- eur oleks uute hind
Edit: 159.- eur oleks uute hind
Au cours des derniГЁres annГ©es, erb a encaissГ© sa prise de conscience possibilitГ© de s'inscrire Г une Г©tude d'extension.