Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
on keegi enda autol vahetanud lehtvedrud spiraalide vastu olen aru saanud,et spiraal tunduvalt parem, ühesõnaga kas selline ümber ehitust tasub ette võtta autoks bj40 ja ippe käest ostetud autol olid ju sillad diagadega seega mingi osa tööst ju tehtud ootan igasuguseid arvamusi
Mina isiklikult arvan,et on mõtet.Mul on olnud lehtvedrudega Samurai ja nüüd on keerdvedrudega versioon ja nendega sõitmine on nagu öö ja päev.Muidugi on see,et peab olema palju kannatust ja aega ,et õigeid vedrusi leida.Keevitus töö mis sellega kaasneb ei ole eriti keerulina aga natuke pusimist on.Tallinnas on üks näidis selle kohta kuidas lehtvedrud said asentatud keerdvedrudega
Veiko
Tasub ära 100% minu suslikul(endisel Samurail) on ka spiraalid ja oi-oi kui palju parem oli!
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
On tõesti oioi kui palju parem
Meie teine BJ40 on ka spiraalidele ümber ehitatud. Sellel toorikul on ju niiöelda eeltöö tehtud, pole muud kui sild alla ja diagade kinnitused uuesti raami külge keevitada...
Muide kui auto järgi tuled, siis võid meie kolli ümberehitust ka kaeda, saad pildi silme ette, kuidas meil asi tehtud on
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
tänud boob ja teie autot sooviks vaatata küll .aga nüüd siis järgmine küsimus ,et mis auto diaagasid kasutada ja millised vedrud,amordid sinna sobitada kui keevitaja juurde viin sooviks ,et kõik saaks korraga tehtud
kas bassis oleva kõrguse nr probleeme ei teki......1980 nt ülevaatusel või koppli mati puhul sellel meeldib ka norida ju tõsta võiks ju umbes nii 5-10cm plus kõrgem kumm 10 cm peaks ju optimaalne olema muide kui rommi seda loeb võiks paar sõna oma 4 runnerist pajatada kole kõrgeks pole ju ka mõttet ajada endal sitem liigelda või kuidas
Ülevaatuse kohta ei oska tarka ütelda,kui alla läheb 35 körgusega rehv siis 10-cm töstest peaks piisama.Samas peab jääma ka sillale liikumisruumi.Meil on LJ-4 töstesari samas ka 38 rehv
Kindlasti tasub teha. Endal just sai tehtud selline töö hiluxile. Annab sillale käiku juurde ja on pehmem. Telefoni teel võin seletada ka täpsemalt, mis ja kuidas.