vedrude vahetus
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
vedrude vahetus
on keegi enda autol vahetanud lehtvedrud spiraalide vastu
olen aru saanud,et spiraal tunduvalt parem, ühesõnaga kas selline ümber ehitust tasub ette võtta
autoks bj40 ja ippe käest ostetud autol olid ju sillad diagadega seega mingi osa tööst ju tehtud ootan igasuguseid arvamusi 
- Veiko
- I know how to fix stuff
Mina isiklikult arvan,et on mõtet.Mul on olnud lehtvedrudega Samurai ja nüüd on keerdvedrudega versioon ja nendega sõitmine on nagu öö ja päev.Muidugi on see,et peab olema palju kannatust ja aega ,et õigeid vedrusi leida.Keevitus töö mis sellega kaasneb ei ole eriti keerulina aga natuke pusimist on.Tallinnas on üks näidis selle kohta kuidas lehtvedrud said asentatud keerdvedrudega
Veiko
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
On tõesti oioi kui palju parem
Meie teine BJ40 on ka spiraalidele ümber ehitatud. Sellel toorikul on ju niiöelda eeltöö tehtud, pole muud kui sild alla ja diagade kinnitused uuesti raami külge keevitada...
Muide kui auto järgi tuled, siis võid meie kolli ümberehitust ka kaeda, saad pildi silme ette, kuidas meil asi tehtud on
Meie teine BJ40 on ka spiraalidele ümber ehitatud. Sellel toorikul on ju niiöelda eeltöö tehtud, pole muud kui sild alla ja diagade kinnitused uuesti raami külge keevitada...
Muide kui auto järgi tuled, siis võid meie kolli ümberehitust ka kaeda, saad pildi silme ette, kuidas meil asi tehtud on
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
kas bassis oleva kõrguse nr probleeme ei teki......1980 nt ülevaatusel või koppli mati puhul sellel meeldib ka norida ju tõsta võiks ju umbes nii 5-10cm plus kõrgem kumm 10 cm peaks ju optimaalne olema muide kui rommi seda loeb võiks paar sõna oma 4 runnerist pajatada
kole kõrgeks pole ju ka mõttet ajada endal sitem liigelda või kuidas