Rahvas joob vähem, rahvas suitsetab vähem, rahvas sõidab vähem. Raha laekub R.Kassase vähem, lahendus magusa maks
Jätame magusa söömkise järgi, siis on järgmiseks õhu maks
Moderaator: Moderators
Kui tunned, et elu kasvab üle pea, siis kurda perehoorumis. Siin on siiski 4x4. Ei tasu põski liiga punni võtta kui taustateadmised puudulikud.TRANSIIT kirjutas:Küll tuleb veel Habememaks,Viisumaks jne. Ajalugu kordub. kardan, et oled liig noor,et perehoorumi nimetustki suhu võtta. Võta teinekord peale oma iphone raamat kätte, siis tead millest jutt üldse on!
Tõepoolest, ei pea. Kuid iga asja jaoks on oma koht ning eitede halinat siia postitada... - kas lõkke ääres virised ka et elu ilgelt sitt ja riik paneb höövliga üle turja? Vaata, foorumis jääb su viginast jälg maha, samuti ka lõkke ääres - jälgi, mida räägid. Ajad ei ole muutunud elik meest sõnast.usamosse kirjutas:... Võibolla ei pea kõik roosad ja rõõsad ka kõiki teemasid tingimata lugema, kui tunnevad et see nende ego riivab.
Taust teadmised on kindlasti paremad kui sinul. Alates 1993 aastast olen maasturite omanik ja olin ka aktiivne metsas käia (muidu konservi ei tee) Esimene oli Toyota lc 40 3.0d pikk variant. Tol ajal oli viimsis lc klubi ( aasta oli 2000)kes väitis,et nemad ei ole pikka varianti näinud. Äkki kellegil foorumist tuleb ära tundmine, sel ajal oli kere ilma roosteta.. Tume pruun,ilmselgete esi osa avarii taastamis jälgedega, pikk variant, kroom velgedega. Uaz-e ei hakka ette lugemagi. Minu eelistatuid cherokeesid on olnud 2tk. Nüüd on wrangler ja karta on nii see ka jääb,minu enda vanus teeb oma. See, et ma ei ole aktiivne sõitja ei tähenda, et ma ei ole aktiivne kaasa elaja. Minu panus on foorumi liikmetele allahindlus oma tööle ja materjalidele. Mis on sinu panus?mart77 kirjutas:Kui tunned, et elu kasvab üle pea, siis kurda perehoorumis. Siin on siiski 4x4. Ei tasu põski liiga punni võtta kui taustateadmised puudulikud.TRANSIIT kirjutas:Küll tuleb veel Habememaks,Viisumaks jne. Ajalugu kordub. kardan, et oled liig noor,et perehoorumi nimetustki suhu võtta. Võta teinekord peale oma iphone raamat kätte, siis tead millest jutt üldse on!
Ise hakkasid solvama personaalselt, ehk siis vaata oma raamaturiiul ja kinderstube üle.TRANSIIT kirjutas:PS. kui sul on admini õigused. siis kustuta.kui ei ole, siis ära käratse.
Milles see Inseneer nüüd süüdi on.mart77 kirjutas:Ise hakkasid solvama personaalselt, ehk siis vaata oma raamaturiiul ja kinderstube üle.TRANSIIT kirjutas:PS. kui sul on admini õigused. siis kustuta.kui ei ole, siis ära käratse.
Kes on minult teenust saanud, need on rahul. Kui kahtled, helista kasvõi hakatuseks Inseneerile.
Krt, nagu paraolümpia, vaidluse võitja on ikka...