Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kahjuks arvan, et enda autot selleks ajaks korda ei saa ja teiseks ei ole mu Jeep Cherokee vaid pisike Wrangler. Küsimus selline, et vahest on nõus keegi mind oma kõrval- või tagaistet kaunistama kaasa võtta ?
Kahju, kuid pean jälle ära ütlema pakkumisest , elu on nõudnud mõned ohvrid ja pean alluma abikaasa organiseeritud üritusele .
Kui sellest osa ei võtaks, oleksin vaba ja siis mis kell iganes mutta.
nohik kirjutas:Kahjuks arvan, et enda autot selleks ajaks korda ei saa ja teiseks ei ole mu Jeep Cherokee vaid pisike Wrangler. Küsimus selline, et vahest on nõus keegi mind oma kõrval- või tagaistet kaunistama kaasa võtta ?
madis
Absoluutselt, kui ma enda oma ka korda ei saa, teeme koos mõne tagaistme ilusaks
Kuid tegelikult arvan,et teen nädalavahetusel pidurid lõpuni ära. Kui miskit ootamatut ei selgu töö käigus.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
nohik kirjutas:Kahjuks arvan, et enda autot selleks ajaks korda ei saa ja teiseks ei ole mu Jeep Cherokee vaid pisike Wrangler. Küsimus selline, et vahest on nõus keegi mind oma kõrval- või tagaistet kaunistama kaasa võtta ?
madis
Absoluutselt, kui ma enda oma ka korda ei saa, teeme koos mõne tagaistme ilusaks
Kuid tegelikult arvan,et teen nädalavahetusel pidurid lõpuni ära. Kui miskit ootamatut ei selgu töö käigus.
Vähemalt ühe vaba koha leian oma autoski juhuks, kui te oma masinaid liikvele ei saa(loodame muidugi parimat), liiatigi, et urmasele pole vaja kaugele järgi minna
Tekkis kaks väikest mõtet. Esiteks kas võtame metsa ka idee autori Landy kaasa, sest hoolimata faktist, et ta seda püha üritust ise eest vedada ei tahtnud, peaksime me teda meeles pidama. Teiseks vahest laiendaks safarit Jeepidele laiemalt, sest peale enda Wrangleri ei ole väga teisi selliseid metsas näinud. Aga pole hullu, kui eesmärgiks jääb Cherokee keskne laupäev, siis ei peaks oma auto kokku panemisega liigselt ruttama ja öid garaažis veetma.
Mina olen jälle ainult kaks korda metsa sattunud kui on seal rohkem kui minu Wrangler, samas Kiikingu väljasõitudel on tubli cherode esindus ja ka teistel üritustel on cherosid rohkem esinenud.
P.S. ei mõelnud võistlusi vaid lihtlabaseid safareid
Minu silmad on näinud ühte Wranglerit safaril ja see on Madise oma.
Ikka Wranglerid ka tulevad, olete ju lühemad kui Cherokeed ja vähe teid kah. Hea, kui kokkuvõtes saame 6-7autot kokku.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.