O: Suzuki Samurai/jimny
Moderaator: Moderators
O: Suzuki Samurai/jimny
Hind vöiks jääda 2k euri kanti, lisadest ära ei ütle, tehniliselt peab korras olema...
Pakkumised koos piltidega meili...
janekkuusikmaa@gmail.com
5043180
Pakkumised koos piltidega meili...
janekkuusikmaa@gmail.com
5043180
Re: O: Suzuki Samurai/jimny
Endiselt otsin...
-
- Mudder
Tere! Ma tean ühte kes müüb oma samuraid 2 tuhandega. Tal on peal 2.8 bmw mootor ning käigukasti ja vahekastiga on tehtud ülekanded nii et tal on 500 hobujõudu.Väints kirjutas:Endiselt otsin...
Ta asub ise tallinnas
Ohoh. Äkki jagad teistega ka seda nippi, kuidas käigukasti ülekannetega hobujõude suurendada? Meil on ka võistlusauto kuidagi lahja.juukseke123 kirjutas:Tere! Ma tean ühte kes müüb oma samuraid 2 tuhandega. Tal on peal 2.8 bmw mootor ning käigukasti ja vahekastiga on tehtud ülekanded nii et tal on 500 hobujõudu.Väints kirjutas:Endiselt otsin...
Ta asub ise tallinnas
-
- Mudder
Ma ise ei oska täpselt öelda aga mingi ülekannete värk seal on.LauriJ kirjutas:Ohoh. Äkki jagad teistega ka seda nippi, kuidas käigukasti ülekannetega hobujõude suurendada? Meil on ka võistlusauto kuidagi lahja.juukseke123 kirjutas:Tere! Ma tean ühte kes müüb oma samuraid 2 tuhandega. Tal on peal 2.8 bmw mootor ning käigukasti ja vahekastiga on tehtud ülekanded nii et tal on 500 hobujõudu.Väints kirjutas:Endiselt otsin...
Ta asub ise tallinnas
Pakkuda 1987a samurai hind 2900€ uued maxxise 30" rehvid lockright lukk jne Üv ja kindlustus 2017
Müüdud
Viimati muutis Stenuke10, K Juul 20, 2016 5:26 pm, muudetud 1 kord kokku.
Saada pakkumine piltidega meilile.Stenuke10 kirjutas:Tervist! Pakkuda suzuki samurai 413 1'3 bens97 aasta, spiraalvedrudega varjant! Koos 31 tolli insa turbo saharadega, ninal olemas ka vints dragon12000 lbs, autos lällar, hinnasoov on 1600eur
Äkki õpetad teistele ka kuidas seda jõudu niimoodi tehakse?juukseke123 kirjutas:Tere! Ma tean ühte kes müüb oma samuraid 2 tuhandega. Tal on peal 2.8 bmw mootor ning käigukasti ja vahekastiga on tehtud ülekanded nii et tal on 500 hobujõudu.Väints kirjutas:Endiselt otsin...
Ta asub ise tallinnas
Saaks ka targemaks.
HM Racing Team
Tehase spiraalidel, või ise spiraalide peale tehtud?Stenuke10 kirjutas:Tervist! Pakkuda suzuki samurai 413 1'3 bens97 aasta, spiraalvedrudega varjant! Koos 31 tolli insa turbo saharadega, ninal olemas ka vints dragon12000 lbs, autos lällar, hinnasoov on 1600eur
Sämmy Offroad Team
enx kirjutas:Tehase spiraalidel, või ise spiraalide peale tehtud?Stenuke10 kirjutas:Tervist! Pakkuda suzuki samurai 413 1'3 bens97 aasta, spiraalvedrudega varjant! Koos 31 tolli insa turbo saharadega, ninal olemas ka vints dragon12000 lbs, autos lällar, hinnasoov on 1600eur
Tehase
Pilte meilile?Stenuke10 kirjutas:enx kirjutas:Tehase spiraalidel, või ise spiraalide peale tehtud?Stenuke10 kirjutas:Tervist! Pakkuda suzuki samurai 413 1'3 bens97 aasta, spiraalvedrudega varjant! Koos 31 tolli insa turbo saharadega, ninal olemas ka vints dragon12000 lbs, autos lällar, hinnasoov on 1600eur
Tehase
hendrko.roost@mail.ee
Sämmy Offroad Team
Juba müüdud!!!