Caterpillar telefoni vastupidavus ??
Moderaator: Moderators
Caterpillar telefoni vastupidavus ??
Tahan osta uut töö telefoni oma vana Prestigio PAP 4044 mudeli asemele Caterpillar CAT S30 / S40
Vana telefon on end üle 3 ja poole aasta väga hästi vastu pidanud. Kuid on tekkinud mõned puudu jäägid (näiteks 4G) mida võiks asendada aga ei ole leidnud Prestigo esindajat, et sama firma uuemat mudelit osta. Vana telefoni ostsin 3a tagasi tartu lõunaka CLICK poest. Käisin uurimas et kas saab läbi nende uut osta, vaadati nagu ilma imet ( uued töötajad polnud kuuld sellisest firmast ) aga see selleks.
Ostin ta juhuslikult https://www.youtube.com/watch?v=qvYXZzJEsmw peale seda video nägemist just ekraani vastu pidavuse poolest ( eelnevad samsung ja LG ei pidanud parima tahtmise juures vastu )
Telefon on siiani end väga hästi vastu pidanud nii ekraani kui softi poolest.
Ühesõnaga jäi silma poe riiulil Caterpillar S40 telefon. Kindlasti on siin hulgas neid kes omavad või omasid Caterpillari telefoni ja ootan asjakohast infot et kas ja mis. Eriti huvitab mind Ekraani ja Softi vastupidavus.
Vana telefon on end üle 3 ja poole aasta väga hästi vastu pidanud. Kuid on tekkinud mõned puudu jäägid (näiteks 4G) mida võiks asendada aga ei ole leidnud Prestigo esindajat, et sama firma uuemat mudelit osta. Vana telefoni ostsin 3a tagasi tartu lõunaka CLICK poest. Käisin uurimas et kas saab läbi nende uut osta, vaadati nagu ilma imet ( uued töötajad polnud kuuld sellisest firmast ) aga see selleks.
Ostin ta juhuslikult https://www.youtube.com/watch?v=qvYXZzJEsmw peale seda video nägemist just ekraani vastu pidavuse poolest ( eelnevad samsung ja LG ei pidanud parima tahtmise juures vastu )
Telefon on siiani end väga hästi vastu pidanud nii ekraani kui softi poolest.
Ühesõnaga jäi silma poe riiulil Caterpillar S40 telefon. Kindlasti on siin hulgas neid kes omavad või omasid Caterpillari telefoni ja ootan asjakohast infot et kas ja mis. Eriti huvitab mind Ekraani ja Softi vastupidavus.
Re: Caterpillar telefoni vastupidavus ??
Mul on cat s40, paar kuud vana. Jube aeglane ja algeline telefon. Jookseb pidevalt kokku ja teeb muid ime vigureid.
Mul oli CAT-i B15. Kannatliku eestlasena pidasin sellega vastu 2 aastat. Ka crashis ja tegi igasugu kino. Lõpuks sai kopp ette ja ostsin Blackberry Classicu. Praegu julgen öelda peale 6 kuud kasutamist, et Androidi juurde tagasiteed mina enam ei näe. Ammugi mitte CAT-i juurde.
Autode diagnostika, hooldus, uued varuosad. Haapses.
Stay focused and work smart!
Stay focused and work smart!
Eelmine telefon oli samsung galaxy s5. Kasutasin seda ehitusel ja kukkus meetrite k6rgustelt,6 kuuga suutis ainult k6lari metalli täis imeda ja nii saigi cat ligi v6etud. Aga catil ilmnes k6lari jama juba teisel kuul. Cat näeb tugev välja ainult ,muud ei midagi.
- totu
- I live off from the mud
Väga hea telefon, lihtsalt maha pillata ei tohi, niiskust ei tohi saada, väänata ja pigistada ei tohi, helistada võib ainult äärmisel vajadusel ja netti on soovitav mitte aktiveeerida, isegi kui selleks võimalus peaks olema. Ussimängu veab tõrgeteta ja alati on meeles, millises taskus end peidab.
PS: ei ole isiklik kogemus, kui kolleegil meetri pealt klaas katki kukkus, ei ole omale igatsenud.
PS: ei ole isiklik kogemus, kui kolleegil meetri pealt klaas katki kukkus, ei ole omale igatsenud.
Tehtud, mõeldud.
- beginner
- True Softroader
Eelmise postituse esimeses lauses mainitud tegevusi olen ma teinud Sony Z1 Compactiga juba üle 2 aasta. Küll mitte igapäevaselt. Hetkel juba kulumisjälgi on ning enne suve plaanis kriimuline ekraan ja aku välja vahetada, et elu oleks ilus 

Kasutasin Sony Z1 compacti piilteist aastat kuni aku punni läks ja taga korpuse lahti lõi. Ostsin omale cat s40ne. Kasutasin kolm kuud ja viisin Sony garantiisse. Vahetati aku ära ja olen jälle Sony mees. Kellel soovi siis üks cat s40 seisab sahtlis. No mul ei ole nii palju aega et seda cati oma järele oodata.
Aga aku oli hea jällegi
Aga aku oli hea jällegi
-
- Rock Crawler
Teemast välja veidi:
Kasutan telefoni kaitseks korpust Griffin Survivor all-terrain. Telefoniks siis föön. On kõrgelt kukkunud, vihahoos vareseid loobitud ja kraavi uppunud. Tavaliselt vedeleb garaažis töölaua ääres. Õline, rellaka tolmu alt olen teist palju kordi taga otsinud ja metsas villisega üle sõidetud.
Avades korpuse on telefon nagu uus.
Puudusteks on fotoka kiiruse peale kasutamine, laadima panek ja ainuke nupp föönil võib taskus ise alla jääda. Kasutuses juba kaks aastat ja kuud peale. Selle aja jooksul pesnud korpust vaid fairy ja harjaga, ning irdunud on pikast kasutusest laadija luugi tripike, luuk ise peab ja tripike asendatud patsikummiga.
Esiklaasile lasin kohe liimida mingise superpuper corillaahvi lisaklaasi ja lisaks on korpuse küljes ka klaas veel. Puutetundlikusega ei nurise ja külma ka nii väga ei karda. Kahjuks teeb korpus telefoni päris palju suuremaks. Uuele telefonile tuleb samasugune korpus 100%!
Kasutan telefoni kaitseks korpust Griffin Survivor all-terrain. Telefoniks siis föön. On kõrgelt kukkunud, vihahoos vareseid loobitud ja kraavi uppunud. Tavaliselt vedeleb garaažis töölaua ääres. Õline, rellaka tolmu alt olen teist palju kordi taga otsinud ja metsas villisega üle sõidetud.
Avades korpuse on telefon nagu uus.
Puudusteks on fotoka kiiruse peale kasutamine, laadima panek ja ainuke nupp föönil võib taskus ise alla jääda. Kasutuses juba kaks aastat ja kuud peale. Selle aja jooksul pesnud korpust vaid fairy ja harjaga, ning irdunud on pikast kasutusest laadija luugi tripike, luuk ise peab ja tripike asendatud patsikummiga.
Esiklaasile lasin kohe liimida mingise superpuper corillaahvi lisaklaasi ja lisaks on korpuse küljes ka klaas veel. Puutetundlikusega ei nurise ja külma ka nii väga ei karda. Kahjuks teeb korpus telefoni päris palju suuremaks. Uuele telefonile tuleb samasugune korpus 100%!
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Gl
Olge Te kõik tänatud. Mul juba mitmendat kuud telefon streigib ja olin just plaaninud, et järgmine kuu ostan uue Catepillar S40 telefoni, aga isu läks üle.
Tänud veelkord, mitmed sajad eurod päästetud
Plaan on Sony mingi Z ligi võtta ja mingi kandoom ümber.
Tänud veelkord, mitmed sajad eurod päästetud

Plaan on Sony mingi Z ligi võtta ja mingi kandoom ümber.
Tänan kõiki kes viitsisid arvamuist jagada. Kuuldused nimetatud CATi mudeli kohta ei ole üldse head nagu lootsin nii siin foorumis kui ka tutvus ringkonnas. Kõne sõbrale juba pani mu arvamust muutma kui ütles et 2päeva peale telefoni ostmist kukkus telefon rinnataskust (1.5M) vastu betoon põrandat ekraan ämblikuks ja kõlari vigaseks. Õnneks leidsin 1a.ee kodulehelt vastava soovitud mudeli ja hind mis küsitakse on vägagi mõistlik http://www.1a.ee/telefonid_tahvelarvuti ... _dual_gold . Kahjuks küll ei saa telefoni näppida enne ostmist kuid loodan et on sama hea/parem kui mu senine eelkäia.
Parimatega Ecofield
Parimatega Ecofield
-
- True Off Roader!
hmm, maitseasi muidugi, kui mulle tunduvad näitajad üsna viletsad, eriti ühe gigane opmälu hakkab kõike pidurdama.Ecofield kirjutas:... Kahjuks küll ei saa telefoni näppida enne ostmist kuid loodan et on sama hea/parem kui mu senine eelkäia ....
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Minule kärab küllhonkomees kirjutas:hmm, maitseasi muidugi, kui mulle tunduvad näitajad üsna viletsad, eriti ühe gigane opmälu hakkab kõike pidurdama.Ecofield kirjutas:... Kahjuks küll ei saa telefoni näppida enne ostmist kuid loodan et on sama hea/parem kui mu senine eelkäia ....

Või on sul mõni parem ja vastupidavam ( just ekraani osas ) ja 4G neti võimalusega pakkuda ? Tellinud veel ei ole seega vastupidavad pakkumised alati oodatud

-
- True Off Roader!
ma kannan jäikade kaante vahel suvalist tööandja antud Huaweid, mingi 100-150€, mil 4G, GPS ja raadio küljes (armastan tööd tehes klapp kõrvas Kukut või Vikerraadiot kuulata) ning mälu enam vähem olemas. Telefon alati paelaga tasku küljes kinni, et välja/maha ei kukuks. Teises taskus on 11 a vana kummikorpusega niiskuskindel originaalakuga tavaline Nokia isiklike asjade ajamiseks.
Su valitud aparaadil igatahes omadustes kirjas, et ekraan on ilma igasuguste vastupidavust parandavate omadusteta. Korralikud kaaned on ju elementaarne ... Motorolal oli ka mingi päris hea hinnaga gorillaklaasiga tugevdatud mudel, kunagi vaatasin. Tütrel on Motorola, küll mitte tugevdatud mudel, päris hästi on vastu pidanud.
Su valitud aparaadil igatahes omadustes kirjas, et ekraan on ilma igasuguste vastupidavust parandavate omadusteta. Korralikud kaaned on ju elementaarne ... Motorolal oli ka mingi päris hea hinnaga gorillaklaasiga tugevdatud mudel, kunagi vaatasin. Tütrel on Motorola, küll mitte tugevdatud mudel, päris hästi on vastu pidanud.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Tänan sind tähelepanu juhtimise eest kuna millegipärast olin suutnus nii olulise info kahesilma vahele jätta et minu valitud mudelil tõesti puudub tugevtatud klaas.
Nahk kaaned/kott on enamustel mu eelmistel lutsudel olnud.
Nahk kaaned/kott on enamustel mu eelmistel lutsudel olnud.